Hva skal man også med en mand ;) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Happy Mia <3

Hva skal man også med en mand ;)

Vi har været super heldige! Lige da alt virkede allermest umuligt, fik vi et skæbnesvangert opkald angående en bolig! Mig, Elisa & Mikkel tog ud til stedet, og det endte med at jeg skrev under på lejekontrakten, på en bolig som Peter ikke har set endnu.. Hehe.. 😉 I dag skal han forhåbentlig ud og se stedet for første gang 🙂 Jeg er sikker på at han vil synes om det 🙂

I dag har mig & Mikkel været inde i byen og hente min mobil 😀 Nu har jeg levet uden tlf i nogle måneder, og det er faktisk lidt træls. Heldigivs spottede jeg et godt tilbud, så nu ligger den og suger strøm inde i stuen, så der er guf nok på til at tage billeder af vores nye hjem om et par timer 🙂 😀

morsdag

Jeg savner Vejle. Savner stadig “vores” lejlighed på Vesterbrogade. Savner byens muligheder, og det vil jeg nok altid gøre! Men nogle gange får livet sine twists, når man har valgt at få en stor familie og vil have den livsstil vi har, så må man prioritere sit liv derefter 🙂

Spændende hvad Peter siger til stedet 🙂 Så inden længe flytter jeg sgu hjemmefra! Det er vidst også på tide.. Jeg fylder 31 til sommer! 😀

/Katherina


<3 Fik du forresten set Mias nye legetøj 😀 Hvis ikke så klik her <– <3

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Mia <3