Held i uheld :/ – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Tiden nærmer sig :)

Held i uheld :/

Kære alle 🙂

I går skrev jeg en lidt længere update på vores bolig projekt ( Hvis ikke du allerede har læst det, så klik her <– ). Her til morgen var jeg så super kampklar 🙂 Skulle bare ud i huset, og ha fixet en masse – Meeeen det gik ikke helt sådan, for vores dejlige lille Alexzander er blevet syg 🙁 Så dagen i dag, har stået på kærlig pleje af vores basse <3

Men netop som jeg troede, at jeg ikke ville komme videre, så fik jeg et rigtig lækkert opkald 🙂 Det forholder sig sådan, at det hus vi gik og ventede på svar fra, til vores store frustration blev udlejet lige foran snotten på os ( Læs mit sure opstød her <– ). Men vi er faktisk gået hen og blevet go’e venner med hende som har lejet det 😀 Og vores børn leger super godt med hendes 😀


Nåh men anyhow – Hun ringede lige idag, og fortalte at hendes ven gerne ville hjælpe med at få hentet nogle ting i Jem og Fix 😀 Hvor fedt er det lige 🙂 Så nu står der materialer klar til at lave lidt væg i huset 😉 Og ja ja, jeg skal nok få den lavet hurtigere end sidste gang ( til dem som mindes væggen på Amager ) 😉

Havde jeg været i huset i dag, så havde jeg ikke lige fået hentet de ting 🙂

Det er sku da held i uheld – Og Alexzander har så småt fået det bedre 🙂 Lige nu ligger han her ved siden af mig, og ser Zootropolis <3

Rigtig go aften derude 🙂

/Peter


<3 Husk også vores 2 konkurrencer <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker gave til dit barn <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker omgang selvforkælelse <3

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tiden nærmer sig :)