Forsvundet fra Facebook – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Ungernes helt eget <3

Forsvundet fra Facebook

Min mormor betød rigtig meget for mig. Nogen vil synes at det er latterligt, men jeg havde stadig vores facebook samtale i min indbakke og jeg havde (og ville ALDRIG) slette hende fra min venneliste!

Har tidligere skrevet et opslag om emnet,-klik evt her for at læse det <—-

Jeg gik tit ind og så på mig og Mommies samtale 🙂 Selvom hun kun havde skrevet “Hej” “Hehe” og et par smileys, så var det altså det allersidste jeg havde tilbage på den måde 🙁 Det betød meget for mig at jeg kunne se hende på min venneliste. At jeg i tide og utide kunne se vores samtale, og se et “hej” og tænke et “hej mommie” tilbage 🙂

2108

Men i sidste uge kunne jeg ikke finde hende på min venneliste!!! Åwr der gik chills igennem hele min krop da jeg ikke kunne finde hende! 🙁 🙁 🙁

Jeg gik ind i min indbakke, og min samtale med hende…….Den var fucket helt op! Alt hvad HUN havde skrevet var der store fede streger over 🙁 Selv hendes smilyes! Nejnejnej det er bare ikke rigtigt!! Jeg ville gerne have haft muligheden for et skærmprint..!! En simpel, hurtig og gratis mulighed for at forevige min sidste samtale med hende i den fysiske verden,-og nu er den væk!! 🙁

Aghr hvor er jeg nede over det her 🙁

Mommie vil altid være i mit hjerte <3 En dejlig gammel kost der berigede vores liv på så mange punkter..Jeg savner hende så meget at selv en af hendes favorit sange med Dario von slutty kan få mig til at tude 🙁

Hun elskede at synge den foran mig fordi jeg blev total rød i hovedet og hadede når hun gjorde det! Nu savner jeg ALT..Selv når hun sang den (/%%&#(=))(?=#¤”¤ sang……!

SÅ savner man satme sin mommie PÆNT MEGET!

I hjertet gemt…. Aldrig glemt…’

/Katherina

 

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ungernes helt eget <3