En fars ( mangel på ) rettigheder.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvor er det dumt altså... :D

En fars ( mangel på ) rettigheder..

Kære alle..

Så er det sku tid til et far øf!

Ved ikke om jeg skal være vred eller forundret over vores system herhjemme – Men kan virkelig ikke se logikken når det kommer til fædres rettigheder.. Hvorfor hel…. skal det være så svært, at få lov til noget som helst, når det gælder børn?

Nu har jeg jo 4 unger herhjemme ( Eller det vil sige 3 biologiske ), for jeg hverken kan eller må gøre noget som helst, når det kommer til Mikkel – Åbenbart :/ Altså, er udmærket klar over, at jeg ikke har været en del af det med storken, men jeg har trods alt været i hans liv, siden han var 3 år gammel.. Og så har jeg oven i købet været så heldig, at få lov til at gifte mig med hans vidunderlige mor <3

mikkel-med-briller

Så alt i alt er jeg i hvert fald mere far for Mikkel, end den biologiske nogensinde har været – Og nogensinde bliver – Det er jo også mig, som løber med ud og fanger Pokemons 😉 Ja faktisk kalder Mikkel mig for far 🙂 Men så stopper det vidst også der – For når det kommer til samtaler med skole eller anden kommunal anordning, så er jeg ingenting! Jeg må simpelthen intet, når det kommer til Mikkel –  Ikke uden at Katherina har skrevet under på diverse samtykkeerklæringer..

Hvorfor?? Det er sku da totalt hul i hovedet!

/Peter


PS/ Husk at deltage i vores konkurrence! Klik her og læs mere <–

3 kommentarer

 • Heidi

  Har i overvejet at du evt adoptere Mikkel ? Det kan nemlig godt lade sig gøre især hvis du er mere far end hans biologiske far og hvis Mikkel også selv ønsker det 😊 det var en mulighed i kan drøfte så får du samme rettigheder som Katherina mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det må jo Være for at beskytte den biologiske fars rettigheder. Sagen kan jo lige så godt være at den biologiske far stadig er en del af barnets liv, og så kan den nye far ikke bare gå ind og overrule den biologiske far. Og det må man da sige er godt, selvom det så er træls for dig i den enkelte situation. Men du kan vel adoptere ham?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Jeg fandt sammen med min kæreste da min søn var 4 år. Der har aldrig været problemer med at min kæreste har skrevet/ringet til børnehave eller skole. Vi har bare taget det som en selvfølge at det var det mest naturlige i verden. Det eneste han ikke har kunnet, eg at skrive under på “vigtige” ting da han jo ikke var forældremyndigheds indehaver. (Min søns biologiske far som var fraværende ville ikke opgive vores fælles forældremyndighed)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det dumt altså... :D