Drama, panik, kaos! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Ikke bare en, men to!

Drama, panik, kaos!

Måtte ringe efter hjælp for et par dage siden, hvor det endte med, at der holdte en ambulance foran vores hjem 🙁

Børnene havde spist og var lige blevet sendt ovenpå.

Mor og Peter havde gang i en samtale om hvilken kanal kampen blev vist på, og da Peter fandt ud af at min mor rent faktisk havde kanal5, så lå det lidt i luften, at han skulle se fodbold inde i hendes stue. Jeg kan ikke huske den ordrette sætning han sagde, men det var noget ala ” Har du (svigermor) lyst til at jeg skal sidde inde i stuen og se fodbold sammen med dig? 😉

moired1

Min mor lavede en underlig grimasse og tog sig til hjertet. Det var nok bare et forsøg på et dramatisk snappy comeback, men fra det ene sekund til det andet gik det op for os, at det ikke var en for-sjov-grimasse. Peter låste sin tlf op. Mors vejrtrækning forandrede sig, hun fik tårer i øjnene mens hun sagde “Det gør ondt” 🙁 Peter pegede på sin tlf, og jeg nikkede. Det var under 1 minut siden at det her startede, men det var ikke gået over, så det var på tide at tilkalde hjælp. Mens jeg nussede mor og sagde at det nok skulle gå, fik Peter talt med alarmcentralen. Jeg blev bedt om at tale med sygeplejersken, der skulle hjælpe os igennem telefonen, og ca 5 min efter vi havde afsluttet opkaldet, så kom der en falck mand ind af døren! Wow imponerende!

Kort efter ankom ambulancen. Mor fik taget et EKG, og skulle have en anden undersøgelse ude i ambulancen. Det endte med at hun blev kørt til sygehuset, og så stod vi tilbage med et køkken og bryggers, der sejlede for fuld skrue. Jeg havde panikket total med at finde alt muligt nødvendigt. Tænk hvis hun skulle være væk i flere dage?? Vi fik da fundet en taske, og pakket den med det som jeg syntes var nødvendigt, men sikke et kaos jeg efterlod… O_o

Da Mia og Nicklas havde haft en meget urolig nat, natten til dagen hvor det her skete, så havde jeg kun sovet 1½ time og var godt stegt da alt det her fandt sted. Da jeg hørte fra mor nogle timer senere, var jeg ikke længere urolig, og kunne koncentrere mig om at få de yngste til at sove. Men de var ikke de eneste der endte med at falde i en dyb søvn. Det gjorde jeg sgu også! Jeg var så træt pga natten forinden, at jeg ikke kunne holde mig vågen. Da jeg vågnede fik jeg at vide at mor var kommet hjem igen, og sikke en lettelse!! 😀


Dagen efter alt dette skete foregik i en zombieagtig gråzone. Vi havde sovet, men ikke sovet alligevel. Børnene befandt sig på et energisk energi niveau, og skiftevis rendte de ud og ind af hoveddøren med deres beskidte støvler, da de legede ude i haven. Jeg havde stillet en affaldspose tæt på indgangen i bryggerset, så jeg var sikker på at huske at gå ud med den, når de små var indenfor igen 🙂 Hvis de små ser nogen gå ud af døren, så følger de efter, så jeg tænkte at posen sagtens kunne stå indtil de var færdige med at lege! Bryggerset så mere og mere kaotisk ud, og jeg bestemte mig for at fikse det senere når de små sov. At rydde op efter små vågne børn er lidt som at børste tænder mens man spiser kiks. Meningsløst.

Så jeg lod kaos være kaos, og gik ud i haven med familien 🙂

Pludselig bankede det på garagedøren, hvor indgangen til min mors hus er, og nu fik vi besøg af en dame der delte flyers ud, for at få nye medlemmer til beboerforeningen. Vi flytter godtnok fra byen, men hvis de er ligeglade med den detalje så betaler vi gerne, og vi deltager selvfølgelig i de arrangementer vi har muligheden for at deltage i 🙂 Det syntes hun var fint nok, og uden varsel gik hun ind i det kaotiske bryggers O_o Jeg er altså ikke vant til, at folk bare går ind i andres huse, og jeg tænkte straks mor ville korse sig, hvis hun vidste at en fremmed stod i det bryggers, som jeg havde udskudt at ordne til senere.. Åh åh og fuck altså… Nå. Ja, men nu var damen her, og så måtte vi tage den derfra. Vi fik styr på detaljerne og damen ønskede os god bedring med mor 🙂

15 min senere ville børnene indenfor, og bryggerset blev tilsmudset med endnu mere jord og overtøj og støvler…… O_o

Glæder mig til det danske forår vender tilbage, og ja mor. Jeg skal nok få ordnet det bryggers i dag.. Senere! I promis! 😀

 

/Katherina

 

   

2 kommentarer

  • Annalise

    Din mor var heldig. Jeg faldt bevidstløs om hjemme sidste fredag, ambulancen var hurtig fremme, jeg blev behandlet i ambulancen en lille halv time før den kørte mod Kolding sygehus.brækkede venstre håndled. Var i Kolding 6 dage. Det var 2 blodpropper i højre lunge. Er taknemlig over den hjælp jeg fik af både reddere/behandlere i ambulancen og på sygehuset.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke bare en, men to!