Tillykke lille skat <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vi nærmer os!

Tillykke lille skat <3

I aften er det 3 år siden at Nicklas blev en del af vores verden 🙂

Selve forløbet var nemt og jeg var smertefri indtil 40 min før fødslen eller noget i den dur. MEN når det starter med at vandet går mens man sidder og spiser ben & jerrys lidt i 6 om morgenen, og man er alene hjemme med 2 børn, og ens mor ikk tager tlfen og manden ikk kunne få en afløser før 14 tiden OG at man har aftalt med fødegangen, at man SAGTENS kunne dukke op kl 12, så bliver man en anelse ……….Grrrr agtig……… 😉

nicklas0

Hvis jeg havde haft en bil havde jeg taget både Mikkel og Alex med til fødegangen. Det havde været min eneste realistiske mulighed, for at komme hen til fødegangen som aftalt. Tanken om at skulle gøre 2 børn klar, pakke madpakker og drikkedunke, legetøj, bleer, babyens taske, og sørge for mig selv, finde alt deres vintertøj og skistøvler frem, og pakke Alex ind i en dyne nede i barnevognen for at gå hen til busstoppestedet for at vente på en bus/tog til Kolding og risikere at der ikke var plads til en klapvogn ect….. Shiiiiiit…. Min hjerne brændte sammen ved tanken!!

Det eneste Peter kunne gøre var at kontakte hende der skulle afløse ham, og håbe at hun tog sin tlf. Desværre tog hun ikke sin tlf, og selvom at jeg også forsøgte at kime min mor ned, så tog hun den heller ikke. Helddigvis havde vi en ven af familien, som havde tid og mulighed til at hjælpe mig 😀

Min mor og hendes veninde har tilbragt tid sammen allerede fra de var børn og op igennem årene 🙂 Jeg har altid fået hende præsenteret som noget andet hendes rigtige navn, så jeg tænkte ikke over at Kedelige Hulda nok ikke hed Kedelige Hulda på cpr nummeret. Jeg var faktisk også ret ligeglad? 🙂

nicklas3

Hun har været til stor hjælp da jeg flyttede tilbage til Vejle i 2013 🙂 Vi sås en del og vi var henne og besøge hende med vores børn 🙂  Men jeg har aldrig brugt hendes rigtige navn! Jeg kan godt huske at jeg tjekkede hvad der stod på dørskiltet, men det forsvandt sgu fra min hukommelse. Ikk mere lagerplads. Desværre 😀 😉

Jeg kendte hende kun som “Kedelige Hulda” 🙂 Når jeg talte med fælles venner så blev hun omtalt som “Kedelige”, eller “hende den kedelige” (hvilket hun IKKE var!) men det var altså sådan jargonen lød 😉 🙂

Kedelige Huldas bil gik selvfølgelig i stykker, så selvom Peter langt om længe var kommet hjem efter kl. 14 da hans afløser dukkede op, så satte jeg mig ned i opgangen for at vente på Kedelige Hulda, og overvejede at føde hjemme. Det virkede lissom ret umuligt at komme til Kolding! Jeg havde pt brugt længere tid på ikke at komme nogle steder, end når jeg skulle fra Vejle til Amager……. Men Kedelige Hulda fik gang i bilen, hentede mig, og så tog vi satme til Kolding….!!! 😀 Men tro det eller ej.

Vi farede fandme vildt fra Vejle til Kolding O_o

omg1

Det tog os ca EN TIME at komme hen til fødegangen O_o ” Da vi endelig ankom spurgte jordemoderen mig hvem jeg havde med.

“Ehm……” (brugte jo aldrig hendes rigtige navn :D) så jeg sagde : “Hvad hedder du egentlig”?? 😀 Kedelig Hulda smilte og sagde”Lene” 😀

Jordemoderen kiggede skævt til mig og noterede noget i min journal, og da hun var færdig med det, så efterlod hun mig og Kedelige Hulda på stuen i en time, hvor vi sad med hver vores Facebook og røvkedede os, mens ve-måleren var tilsluttet. Jeg kunne ikke mærke veerne, men de var tilsyneladende godt i gang 🙂  Jeg troede at vi kunne nå tilbage til Vejle og hente min mor, men det kunne vi ikke, for jeg var i aktiv fødsel 😀

Det hele endte godt, for Nicklas kom til verden den 23 feb kl 23.36 🙂 <3

Han er en frisk lille gut der bruger str 110, og trods sine sprog issues, så er han begyndt at tale og blive sådan en rigtig dejlig dreng <3

Nicklas har beriget vores liv på mange områder! 🙂 Han er en fantastisk mild og alligevel temperamentsfuld sjæl 😀

Tænk at der er gået 3 år……!!? 😀

nicklas

Tillykke med fødselsdagen!

/Alle dem der elsker dig <3

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi nærmer os!