Rastløs men håbefuld! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En hyldest til lesbisk kærlighed & dejlige vovser

Rastløs men håbefuld!

Jeg forstår stadig ikke hvordan det her kunne ske. Som 18 årig havde jeg mit eget hjem. Min egen seng. Min egen sofa. Mit eget sofabord. Mit eget computerbord. Min egen computer. Jeg havde eget køkken og bad. Egen altan i en attraktiv by hvor busserne kørte ihvertfald 4 gange i timen og jeg kunne gå indtil byen 🙂

Så spoler vi tiden 12 år frem, og så er jeg dårligere stillet som gift og med børn,-boende på landet end som en barnløs single teenage pige i en 1 værelses inde i byen O_o Det er altså ikke okay…. Jeg syntes at det her er en utrolig svær omvæltning..

Jeg håber virkelig at livet snart vender 180 grader! 🙂 Hver morgen håber jeg at DET HER er dagen hvor vi finder en bolig! 😀

bdag1

En af de mest positive oplevelser indtil videre, er helt sikkert at jeg blev spottet i begyndelsen af nov af en lesbisk kvinde jeg mødte da jeg boede på AMAGER!! 😀  (læs mere HER <—)  😀 Hvad var oddsene lige for det??! 😀 Elisa (hende fra Amager der spottede mig) -var til kaffe/te ved hendes søster som (åbenbart) bor få huse fra min mor (hvor vi bor,-læs evt mere her <–) 🙂

Syntes det er lidt spøjst at vi sagde hej og farvel på Amager,-og mødes på en ø i Nordjylland flere år senere 😀

However, så fandt Elisa den helt store kærlighed i Tina 🙂 <3

Hvorend vi havner, så er vi så glade for at Elisa & Tina blev en del af vores liv <3 Det er dejligt at der trods alt dette kaos stadig sker positive ting! 🙂

Jeg trænger til at der sker nogle forandringer, og overvejer at besøge Thy lejren når nu jeg alligevel bor så tæt på 🙂 Jeg har fået at vide at det er nogle sære hippier der holder til der, men er der noget jeg har lært, så er det at medierne kan snakke bullshit 😉 Jeg vil gerne tjekke stedet ud selv 🙂

/Katherina

Rastløs,-men håbefuld! <3

 

2 kommentarer

  • Cille

    Overvejer I at medvirke i de unge mødre igen? Har I kontakt med nogle af de gamle deltagere (Nadja, Michelle osv.)?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til lesbisk kærlighed & dejlige vovser