En dejlig overraskelse <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sløv Weekend..

En dejlig overraskelse <3

I går aftes aftalte mig og Mikkel at vi skulle lave mad sammen i aften 🙂

Han ville gerne have noget taco/wrap something i den dur, og jeg var lidt nysgerrig for at se, hvad familien ville sige til salat wraps – eller generelt en sundere version af wraps? Jeg har to versioner jeg bruger når jeg sørger for alternativer til mig selv, men den letteste af dem er helt sikkert at pille nogle blade af et salathoved 🙂


Men når man er så mange som vi er, så skal der tages hensyn til alle. Wraps er en nem måde at lave flere retter ud af 🙂

Salat wraps består for eksempel af salatblade, kødsovs og de grøntsager som familien spiser. Dem der vil have wraps, de spiser wraps 🙂 Og hvordan gør man det lettere for flertallet? Man servere pasta, så dem der vil have pasta med kødsovs, de spiser pasta med kødsovs. Og skulle det ske at nogen kun vil have pastasalat, så skal man bare blande lidt salat og pasta sammen på tallerkenen, Bum. Det er 3 retter i en, med undtagelse af pastakogningen 😉

os ny BogW


I dag var jeg en tur inde i Nykøbing for at finde en ny stegepande 🙂 Vi var næsten inde i centrum da jeg får at vide at min veninde fra Vejle åbenbart var kommet på besøg. Ca 3 minutter efter mig og Mikkels bus forlod landsbyen, der parkerede hun bilen ude foran. TYPISK! 😀

Nu er hun heldigvis så sød, at hun kørte ind og hentede mig og Mikkel efter at vi havde købt det vi skulle 🙂

Valget faldt på sådan en her <—


Det er altid så hyggeligt at ses med Lise, og hvor er det fedt når man ikke lige regner med at muligheden for at ses er inden for rækkevide, og bum. Så stod hun der!  😀 <3

Nu vil jeg logge af, for i aften skal Peter og Lises mand ind til byen, og det betyder at jeg har sengen og Viaplay helt for mig selv i en times tid eller to! 😉 😀

Håber i har en god weekend <3 🙂

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sløv Weekend..