De Unge Mødre – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvad siger loven egentlig ;)

De Unge Mødre

Kære læsere

Jeg syntes at Nanna er en naturlig skønhed! 🙂 Det er modigt af hende at ligge sig der og blive stukket i..!  Iøvrigt så ser det slet ikke ud som om at Nanna behøver botox, men de fleste kvinder har nok noget de vil ændre ved dem selv? Jeg vil for eksempel gerne have fikset mine bryster og mave 🙂

Jeg elsker den forberedelse som Martinna ligger i at forberede sig på at skulle føde igen. Nu har jeg jo (godt nok uventet) født hjemme, og ved i hvad?

Det var langt bedre end hvad jeg har oplevet på sygehuse! Det var afslappende, og min krop virkede helt anderledes end hvad jeg ellers før havde erfaret 🙂

Og hvad kroppe og vægte angår..Så ro på. Vi er alle forskellige. På det her billede er jeg næsten 29 uger henne, men størrelsesmæssigt så ville man tro at jeg snart skulle føde 😉

Bl28uge

Jeg elsker at se forskellighederne i alle familierne i De Unge Mødre!

Maria virker som sådan et dejligt menneske 🙂 Jeg forstår godt at hun syntes det er svært at sende hendes elskede dreng på weekend! Det kan tælles på en hånd hvor mange weekender jeg har oplevet børnefri siden jeg fik Mikkel som 19 årig! Tanken om at være børnefri er både tiltalende, og skræmmende. Har det helt sært hvis ikke jeg går med en klapvogn 😉 😀 Det har været en del af mit liv i så mange år at det virker helt forkert at gå hen til den lokale købmand uden? 🙂

Sonny/ Jeg holder meget af at se hvor sød han er overfor sin datter <3 Jeg har faktisk aldrig haft et af børnene med på sådan en cykeltur på Amager som han tager på hverdagsbasis med Melia 🙂 Det er godt klaret, og Melia smilte under hele turen <3

Alt i alt et godt afsnit 🙂

/Katherina

 

 

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad siger loven egentlig ;)