Vægttab når man hader motion! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Status er...

Vægttab når man hader motion!

Kære læsere

Jeg er startet på mit lille vægttabs projekt 🙂

( Læs evt. mere HER <–  )

Nu er de første dage gået, og jeg er faktisk ret overrasket! Det går supergodt! Glemte selvfølgelig at få taget et billede på dag 1, hvilket jeg er lidt nede over, men fik i det mindste taget mål og stillet mig på vægten! 😉

Jeg hader motion. Det er svært at samle mig sammen og sige “SÅ! NU skal du altså igang!” 🙂 Men jeg ved jo godt at motion er en del af løsningen!


 Nu er det jo weekend, og i de go gamle dage der stod den på popkorn. Efter en lille udregning med gram og kalorier, så fandt jeg ud af at min portion popkorn indeholdte over 800 kalorier!! Wow!! Slap af man hvor var det bare nederen at finde ud af..! O_o

Sund kost behøver ikke at smage kedeligt, eller se kedeligt ud! Bare tjek min børnevenlige frikadelle skildpadde 😉 🙂

–> Mega nuttet aftensmad som børnene syntes er ret sjov! 😀 <–

Pilskade


Da jeg ikk er så fysisk aktiv endnu er mit kaloriebehov ret lavt.  Det betyder at jeg har ikke “råd” til ret mange fejltrin, hvis det her skal lykkedes. Motionen hjælper mig med at score ekstra plus på kaloriekontoen, så jeg kan æde mere af det sunde, -og med god samvittighed 🙂 Selv iceberg salat er der kalorier i. Det er jo ikke fair altså :/

Jeg har en dims jeg bruger en gang om dagen. Klik her for at se hvad det er jeg snakker om <—

Min har et styr eller hvad man lige kan kalde det? Jeg havde faktisk sat den til salg i sommers 🙂 Men den blev aldrig solgt, og det er vidst meget godt, for den hjælper mig pænt meget i de dage her 🙂

Dimsen står i min mors bryggers, så jeg skal ikke ret langt for at komme igang med min træning! 😀

Og nu vi snakker om det, så må jeg hellere komme igang! På tirsdag skal der tages mål, og jeg vil vildt gerne se nogle resultater! 🙂

Håber i har en god weekend 🙂

/Katherina


PS. Er du overvægtig? Igang med at skulle tabe dig? Tjek min Facebook gruppe “Kun for tabere 2017” <–

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status er...