Sund med sund på :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Har i hørt det??! :D

Sund med sund på :D

Kære alle

Som de fleste nok har opdaget, så er Katherina igang med et vægttabs forløb herhjemme 🙂 ( I kan læse den seneste update her <– ) Og jeg står så her på sidelinjen, og leger støtte coach 😀

Så nu vil jeg også prøve et eller andet sundt 😉 Og hvorfor ikke starte med morgenmaden. Jeg skal jo ikke ligefrem tabe mig, men derfor kan man jo godt leve sundt 😉 Så tror jeg vil kaste mig ud i noget juice værk – Men hold nu k*** hvor er der mange opskrifter, maskiner og meninger om hvad som er det rigtige – Og hvad som er det bedste!

Jeg har fundet den her sidesom sammenligner priser på slow juicere. Men jeg må indrømme, at jeg starter på rimelig bar bund!

Er der nogle af jer, som har erfaringer med nogle af de her maskiner <– ??

pic2601

For det er jo ikke sikkert, at den dyreste også er den bedste 😉

Har også fundet det jeg tror, bliver en god starter juice 🙂 Men igen – Har ingen erfaringer med det, så hvis nogle af jer derude har prøvet at lave jeres egen juice, så vil jeg meget gerne høre hvad i tror om den her opskrift – Og evt. høre om i har et andet foreslag til en go morgen juice 🙂

/Peter

4 kommentarer

 • Betina

  Hej Peter.
  Find den gruppe på Facebook der hedder Juice Logen.. de er gode til at råde ogvejlede mht maskiner, og der er sindssygt mange gode opskrifter..
  Held og lykke med det.. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kan klart anbefale slowjuiceren witt kurvings

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Kringelum

  Jeg er super glad for den juice fra Lidl med frugtkød. Drikker hver morgen og den koster 7,95 kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Wiit Kurvings har jeg og er super glad for den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i hørt det??! :D