Succes :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En sød (men irriterende) mand!

Succes :D

Kære alle

Efter vi er flyttet ( Læs mere her <– ), så skal man jo lige falde til 🙂 Og det gælder ikke kun os, men også vores dejlige unger <3 Og sådan noget kan jo godt ta lidt tid – Men i weekenden ramte vi så en lille milepæl i vores nye tilværelse 🙂 Alexzander havde en ny ven fra børnehaven på besøg <3 Og det gik bare helt kanon 😀 De har allerede snakket om at besøge hinanden igen – Og at de skal sove sammen 😀 Hvor sødt er det lige <3

Det er bare så dejligt, især fordi vi tidligere har prøvet at inviterer venner på besøg, men uden held.. Det var godt nok i Vejle før vi flyttede, men det er næsten ikke til at holde ud, når man skal fortælle sin lille guldfisk, at “x” heller ikke kan denne weekend :'(

14juli1

Men f*** det – Alexzander har fået en ny bedste ven, og så skal den ellers bare ha gas 😀 I weekenden stod den på boller, tegnefilm, Nintendo, M&Ms og så hjemmelavet pizza, som de selv hjalp til med 🙂 Så fedt! Og det gør det kun bedre, at de med alt sandsynlighed, skal gå i klasse sammen til sommer 🙂

Kan slet ikke få armene ned igen på Alexzanders vegne <3

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sød (men irriterende) mand!