Status er… – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mit sidste blogopslag!

Status er…

Kære alle

Så kommer der lige en status på – ja faktisk lidt det hele 🙂

Som de fleste nok har bemærket, så kom min dejlige hustru med en noget deprimerende udmelding ang Realityportalen her forleden 🙁

( Hvis ikke du har læst det, så klik her <– )


Jeg har efterfølgende været i dialog med Realityportalen, så vi kan komme videre uden alt for meget bøvl og ballade 🙂 Det betyder med andre ord, at Katherina nok ikke har skrevet sit sidste blogopslag, og at i stadig kan se og hører om vores og børnenes liv 🙂

8maj

Men vi har også en del at se til 🙂 Som i kunne læse tidligere, så har vi et lille projekt i ærmet her i 2017 🙂

( Læs mere her <– )

Foruden det, så er Katherina jo også gået i gang med et vægttabs forløb ( Det kan du læse mere om her <– ), og man taber sig jo ikke, ved bare at skrive om det 😉 Hehe

Katherina har forresten stiftet –> den her <– vægtabs gruppe på Facebook, så hvis du ligesom så mange andre har planer om at tabe dig, så bliv endelig medlem af gruppen 🙂


Og for mit eget vedkommende, så har jeg vidst nok fundet ud af hvad jeg vil lave når jeg bliver stor 😀 Jeg har nemlig planer om at skrifte min karrierer vej fuldstændig ud – Tror jeg nok 🙂 Skal lige ha set på alle detaljerne, men tror faktisk at jeg har fundet mit kald 😉

Så vi har rigeligt at se til i vores lille familie for tiden 🙂 Men så keder man sig jo ikke 😉

/Peter

Psssst – Har forresten oprettet os på Twitter også <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sidste blogopslag!