Mit sidste blogopslag! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vægttabsplaner

Mit sidste blogopslag!

Kære læsere

Ja, det skulle jo stoppe før eller senere…. Ikke fordi at jeg har lyst til det, men fordi at Realityportalen efter LAAAANG tids skriven frem og tilbage, stadig ikke vil respektere de få krav jeg har, for at dele min hverdag med Danmark. For i og med at jeg er kendt fra “De Unge Mødre”, så tilhøre jeg reality verdenen, og alt man blogger om, kan ryge på realityportalen.dk


Hvis du læste med i december da jeg skrev om hvorfor jeg havde sagt nej tak til Ude & Hjemme, så ved du også hvorfor jeg bl.a. stopper med at blogge..

Hvis ikke du har læst det, så klik her <—

I alt den tid jeg har medvirket har jeg skulle stå model til rigtig meget kritik. Jeg vil vove at påstå, at jeg er den der er hatet mest fra programmet. Oven i det, så bruger diverse medier konstant gamle billeder af mig, til trods for at der findes nye. Til trods for at man kan lave en ganske udmærket overskift, har jeg oplevet hvordan realityportalen gør nar af mig i deres overskrifter. Vi har selv måtte rette henvendelse til dem, og få dem til at ændre deres artikler. De har endda skrevet, at vi kan se og gennemlæse alt inden de lagde det online, så der ville være et fair samarbejde. Det er mit liv.

I dag skete der den samme fejl som tidligere, og jeg er freaking fucking done.


Jeg påbegynder snart mit vægttab, det er skam rigtigt nok. Jeg havde tænkt mig at dele rigtig meget undervejs, men fuck det. Jeg har stiftet facebook gruppen “Kun for tabere 2017“, og det er der jeg nok kommer til at bruge det meste at mit skriveri online.  Så hvis du er overvægtig og skal igang med at tabe dig, så join gruppen. Det er ligegyldig hvilken diæt du følger, eller om du er mand eller kvinde, så er du velkommen! 🙂 <3

Katherina slap ud af fødselsdepression i tide. - Interview med ung mor og ung far Peter Søborg og Katherina Pedersen, som har fået barn, Alexzander, efter de er fundet sammen i De unge mødre. Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

I går aftes skrev jeg opslaget omkring mine planer for at komme ned i vægt. Det er det opslag som er årsag til at jeg lukker ned nu.

Hvis ikke du læste opslaget i går, så klik her <—

Men hvad angår at i kan følge med i vores liv her på bloggen. Det stopper! 🙁 Vi er bundet af en kontrakt, der gør at vi skal blogge i 6 mdr. Men tro mig. I bliver skuffede. Det kræver min tilladelse for at Peter kan dele noget som helst om vores liv, så i kan få lov til at se lidt naturbilleder her fra Øen på Mors 🙂 Vi er jo flyttet op til min mor, ( Læs mere HER <– ) og trods den sparsomme plads, så er det ret hyggeligt 🙂 <3


Hvis jeg skal blogge igen, så bliver det udelukkende hvis realityportalen respektere det vi har skrevet om.

Hvis ikke.. Ja så er det her mit sidste blogopslag 🙁

Håber i kom godt ind i det nye år! Indtil videre har min start været præget af syge børn, så blev jeg selv syg, og nu har realityportalen givet mig en virtuel fuck finger i form af det lort de har gjort, IGEN! 🙁

I’m so sorry guys.. Men jeg gider ikke realityportalens behandling længere… 🙁

/Katherina

“Kun for tabere 2017”

 

3 kommentarer

 • Gitte

  Kommer til at savne jeres søde blok indlæg om børne og jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hej K
  Jeg forstår dig. Respekt for du siger fra! Jeg har anmodet om medlem i det jeg selv er i gang med min vægttabs rejse

  Du kan evt også følge mig på IG hedder miss-zak 😊
  Kh
  P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ej øv kommer til at savne jeres blok, læse om jeres til tider skøre påfund, øv håber så meget. Hvis ikke ønskes i alle held og lykke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabsplaner