Fristet – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sund med sund på :D

Fristet

Kære læsere

I dag er det fredag, og for mit vedkommende er det den dag, hvor jeg tager mine ugentlige mål 🙂 ( Her kan du læse om min sidste måling <– ) I denne uge har jeg ikke trænet. Jeg syntes at børnene har taget meget af min energi, så når de endelig sov, så ville jeg bare ligge og nyde stilheden 🙂 I ugens løb har jeg haft ekstra fokus på min kost. Når jeg er inaktiv, så skal der ikke mange ups’ere til, før jeg overskrider min kaloriekonto 🙂 Trods den manglende træning, så er der røget 7 cm den sidste uge!!! 😀

Jeg vidste at det ville blive nyttigt at tage mål om fredagen! Weekenden er altid det værste for mit vedkommende.. Fredagsguf, lørdagsguf.. Aghr… Så er det dejligt at gå den i møde med -7 cm…! 😀

8maj

Pakken med guldkorn, der står i skabet er meget fristende! Vi køber det stortset aldrig, men min mor ville overraske ungerne 🙂 Peter spottede pakken, og før jeg vidste af det så sad han med en skål guldkorn 😀

Forestil jer Homer Simpson der står og savler, og stønner liderligt over guldkorn og fredagsguf.. haha, Thats me! 😀 😉

Husk at join min vægttabs-gruppe på facebook “Kun for tabere 2017” <—-

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund med sund på :D