Kriminelle Småkager <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Et besøg i Kolding Storcenter! :)

Kriminelle Småkager <3

Fuuuuuck hvor er det latterligt! Det her SÅ lamt, at det er helt ude i hampen 😀 😀 😀

Jeg har lige læst en artikel om en kvinde, der har haft en sygeperiode på 4 år. Nu er hun i et ressourceforløb hvor hun arbejder 12 timer om ugen. Gud forbyde det………….Anita (som artiklen handlede om) gjorde noget UDENFOR SIN PRAKTIK tid som (åbenbart) er strafbart! Glem alt om de kriminelle, der sættes sammen med de syge i aktiveringstilbud! Det her er langt vigtigere!

Anita……………..bagte småkager!!! OMG… Hvor vover hun….???!!!!!!  Tænk at hun kunne finde på den slags her i december – I SIN FRITID?! Jeg læste endda at hun havde bagt dem – I EN WEEKEND..! Tænk at hun vælger at bruge SIN FRITID her i december på at BAGE. Det er jo helt yhyrligt og chokerende!!!! Faktisk var det værste at hun uploadede billedet – på SIN Facebook profil..! Det er jo ganske forargeligt, at en ældre kvinde ligger billeder op af julekager i en weekend i december!

IRONI KAN VÆRE ANVENDT 😉

Mia doh


Jeg har set min mor skære et æble. Det skete faktisk her tidligere. Det er lørdag. Ergo er det weekend, -og hun er i et ressourceforløb.

Så er hun jo nærmest kriminel og skal under andre rammer eller hvad. Nu må kommunen satme til at styre sig!

Anita burde IKKE sættes op i timer. Det er hendes privilegie som menneske, -og kvinde her i Danmark, at have retten til at have tag over hovedet, spise, og leve som de fleste! Der er rigeligt med ting som sygemeldte ikke kan, men at straffe et menneske, der valgte at prioritere sin styrke og vælge sine kampe I EN WEEKEND, -det er fandme ikke i orden!!

Artiklen kan læses her <—


Håber at Anita & hendes familie trods dette får en glædelig jul <3

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et besøg i Kolding Storcenter! :)