Et besøg i Kolding Storcenter! :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
6. december - Dejlig at kunne overraske :)

Et besøg i Kolding Storcenter! :)

********** Sponsoreret **********


Kære alle

Nu har vi i en nogle år, boet sådan okay tæt på Kolding Storcenter, så det har naturligvis været stedet man tog hen, hvis man skulle samle alle sine indkøb på et sted 🙂 Og selvom nogle måske synes bedre om en gågade med pynt, så er jeg altså mere tilhænger af, at alt er samlet under et tag – I tørvejr – I Jyllands største indkøbscenter 😀

k8

Og som altid, sker der noget hver dag i julen:) Det er vigtigt med et eller andet for børnene, da indkøb måske ikke lige står øverst på de smås liste over hygge 😉 Man kunne for eksempel bruge sin dag, i selskab med selveste julemanden 😀 ( Du finder julens program her <– )

Alternativt, kan man forære ungerne en børnebillet 🙂 Så bli’r det en smule sjovere at gå rundt i Centret 🙂 ( Mere info her <– )


Om ikke andet, så kan man i hvert fald altid nyde, de flotte juledekorationer 🙂

k6

Som noget ekstra, får du fra 1. – 31. december et til-og-fra-kort til din gave, når du handler i specialbutikkerne i Kolding Storcenter. Sæt kortet på dine gaver til dine kære, og giv dem muligheden for at vinde et gavekort på kr. 1.000,- til Kolding Storcenter hver dag i januar! ( Læs mere her <– )

Da min hustrus mormor blev opereret i Kolding, der fik vi beordnet at købe noget til børnene fra hende. Vi tog direkte fra hospitalet og til Kolding Storcenter hvor børnene fik en gave, som de stadig holder meget af den dag i dag 🙂 Vi har altid kun oplevet god service, og mødt imødekommende personale i hvilken som helst af de mange butikker 🙂

Kolding Storcenter vil altid have en ganske særlig betydning for vores familie <3

Dejligt center med masser af fortryllende udsmykning!

Man kommer helt i julestemning 😀

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. december - Dejlig at kunne overraske :)