15. december – Mødrehjælpen – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
14. december-Vores "lille" killing

15. december – Mødrehjælpen

Kære alle

Jeg vil gerne rose organisationen Mødrehjælpen, som at der har hjulpet masser af familier igennem tiden! JEG er en af dem, som fik hjælp af mødrehjælpen, da jeg som 16 årig var gravid. Mig og min kæreste boede i Odense. Min familie boede i Vejle. Jeg syntes ikke det at skulle meddele min familie, at jeg skulle være teenagemor, var noget der skulle foregå over telefonen. Så jeg fik faktisk hjælp af  min rådgiver igennem Mødrehjælpen, til at tage til Vejle og fortælle nyheden 🙂

Jeg kan huske at jeg aldrig fandt det rigtige tidspunkt at sige “Hey.. Nu skal i høre..” Til gengæld fandt jeg det helt rigtige forkerte tidspunkt! 😉 Min mor var ved at lave sovs, da jeg smed bomben. Hun stoppede med at røre rundt og sovsen brændte på. Heldigvis havde vi hendes støtte ligegyldig hvad 🙂


I dag bor vi hos min mor på en ø i Nordjylland der hedder Mors 🙂 Det kan du læse om her <— 🙂

Interview med ung mor og ung far Peter og Katharina Pedersen, som har fået barn efter de er fundet sammen i De unge mødre. Farum   Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

Jeg blev tilknyttet en gravid gruppe, der senere skulle blive til en mødregruppe. I gruppen blev vi undervist af en jordemoder, der arbejdede på Odense Universitets Hospital og en socialrådgiver 🙂 Der blev altid serveret lækker mad, og vi fik endda mulighed for at lytte til vores ufødte bebsers hjertelyd i pausen 🙂 Mødrehjælpen var fantastisk gode til at give os teenagepiger en følelse af tryghed og velvære 🙂 Jeg vil aldrig glemme hjælpen, eller opbakningen! 🙂 <3

MIG

I dag er det så megasmart, at –> den her blomsterbutik <– har et samarbejde med mødrehjælpen! 😀 Det betyder at hvis man skal sende en julebuket ud, så går 10% til mødrehjælpen..! 🙂 Det nice! Dem støtter jeg 100% op omkring , og jeg ønsker at fortælle alle jer der læser med, at man får en god service og blomsterne er vildt smukke 🙂 Så hvis du skal sende nogen blomster her i december, vil du så ikk være sød at bruge denne virksomhed, så vi sammen kan støtte op omkring mødrehjælpen, så de kan hjælpe familier, blandt andet andre kommende unge mødre rundt omkring i Danmark 🙂

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. december-Vores "lille" killing