14. december-Vores “lille” killing – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
13. December- 3 års bryllupsdag!

14. december-Vores “lille” killing

Kære læsere

I september fandt mig & Mikkel en lille killing i Byparken i Vejle 🙂 ( Det kan du læse om her <– ) Hun blev en del af familien, og fik navnet Kiara fra Løvernes Konge 2 🙂

Se hende lige..Var hun ikk nuser!! <3

vores lille mis


Vores kradsetræ gik i stykker, og her i det nye år bliver vi nødt til at købe et nyt. Der er selvfølgelig mange forskellige at vælge imellem, men jeg har fundet 2 som jeg syntes meget godt om, og prisen virker til at være rimelig lav, i forhold til hvad jeg ellers har set i butikker 🙂

Klik og vurder gerne! 🙂

Kradsetræ A <—

eller

Kradsetræ B <—

Du må meget gerne komme med insiderviden omkring disse kradsetræer hvis du besidder den.!. Det vi havde virkede ikk specielt stabilt (gik i stykker!), og jeg vil rigtig gerne have et der er mega solidt! 🙂 Ser helst at det er et der kan holde en del år, så det er okay at prisen ikke er den laveste hvis bare kvaliteten er derefter!


Se lige hvor lille og skøn hun var <3kiaramis

Kiara har vokset sig stor og stærk,-og har for nyligt fanget sin allerførste mus her på landet! 😀 😉

migogmisseren1

Når det er sagt så kan jeg fortælle at vi ikke har fortrudt at vi tog Kiara til os 🙂 Jeg kan stadig huske den aften i Vejle, hvor jeg puttede den lille killing ind i min poncho, og gik hjem sammen med Mikkel. Han var allerede sikker på, at den lille killing ville blive en del af vores familie, og han fik ret 🙂 <3

/Katherina

 

2 kommentarer

 • Sara

  Hej katherina prøv at gå ind på zooplus.dk og kig på de krassetræer de har de er billige og man kan ofte få nogle der er større til næsten samme pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej i 2 skønne mennesker ☺
  Jeg ved ikke om i har fået nyt kradsetræ, men jeg deler lige et link med jer
  http://m.zooplus.dk/shop/kat/kradsetrae/mellem/vores_tip_til_dig/472549
  Jeg har haft ovenstående til mine katte (nu er det skiftet ud med noget større ) og her får man virkelig kradsetræ for alle pengene.
  Vores katte ELSKEDE det ☺
  Det er solidt og stabilt
  Neutralt i farven
  Det kan holde til en virkelig aktiv kat
  Puderne og hængekøje kan tages af og vaskes.
  Det sidste kan jo være praktisk i forhold til hvis katten også kommer ud og kan slæbe skidt eller lopper med hjem☺

  Jeg vil i hvert fald anbefale dette 110% og selv om det kan virke dyrt så er pengene virkelig givet godt ud ☺
  Eller det var det i hvert for mig personligt 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. December- 3 års bryllupsdag!