11. december – Kjole issues – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
10. december - Det jo lige om lidt!

11. december – Kjole issues

Kogt sammen som overkogt pasta over kjolemoden…..

Vil bare gerne have en fin jule kjole, uden den skulle være alt for peberet ikk. Spottede så en blogger, der havde lagt et billede op af rigtig fin kjole! Dens snit var tildækket, hvilket er fedt så man ikk flasher bryster til familien. Så klikkede jeg ind for at se kjolen på en person, og her ramte jeg så min mode-mur….. Suk….Kjolen ender lige lidt over der hvor man flasher trusse. Ergo er kjolen perfekt til lir, men til familietamtam… Naah…. Not so much….Man kan pifte den op med alt muligt bling og leggins ja, men så ligner det stadig ikke en kjole :/

Godt at der findes forskellige designere, -og forskellige syn på hvad definitionen på en smuk kjole er. For det som der er en smuk kjole set med mine øjne, er måske herre klammo i en anden kvindes øjne! Nok også derfor at mænd har så skide svært ved at købe en kjole til deres dame 😀 Det de er til, er oftest noget der ligger op til andet end flæskesteg – hvis du forstår 😉

Hvis jeg sagde at jeg ønskede mig en lang kjole med et svagt nedringet cut, så ville flertallet af mænd nok ha købt enten Kjole A eller Kjole B.

Klik HER for at se Kjole A

Klik HER for at se Kjole B

Set med  mine øjne, så ligner den ene en langærmet bluse, og den anden minder utrolig meget om en underkjole… Hehe 😉

Hvor kort er modekjolen når vores datter skal kon (eller non) firmeres? O_o

Lidt skræmmende tanke…… Godt at hun har 5 brødre..!! Haha 😉 😀


211

Jeg bar denne kjole den dag mig & Peter mødte hinanden i 2009 ( Det kan du læse lidt om her <– ). Det er meget mere mig! Brød mig ikke om hvor meget den viste øverst, men underdelen gav et fluffy look, der flyttede fokus fra den klassiske flubberdelle på maven 😉 15 kg til foreskel imellem 2009 og 2016 hvor jeg bar kjolen… Jeg skjuler det da meget godt.. 😉

Glædelig 3. søndag i advent <3

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. december - Det jo lige om lidt!