Vores nye hverdag :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Langt langt borte :D

Vores nye hverdag :)

Kære alle 🙂

Som i kunne læse igår, så er vi rykket lidt nordpå 😉

( Hvis ikke du fik læst det, kan det læses her <– )


Vi er så småt ved at finde os til rette heroppe, men hold nu fast hvor er der mange småting man lige skal se til, undersøges og folk man skal ringe til 🙂 Føler efterhånden, at jeg bruger det meste af mine kræfter i højre arm, på at holde mobilen oppe ved øret 😀

Glade os

Men men men, det skal nok gå alt sammen 🙂 Tror bare, at man lykkeligt har glemt, hvad en flytning indebærer 😉 Til gengæld var det rigtig dejligt, at se hvor meget lort, man har fået skrabet sammen de sidste par år, som bare stod til pynt 😀 Shit hvor har vi smidt meget ud, som aldrig blev brugt – Dejligt at få ryddet op i det 🙂


Når det så er sagt, så glæder jeg mig til at det igen blir fredag 🙂 Har lovet Mikkel og Alexzander en tur i svømmehallen – Og de glæder sig! Havde jo Alexzander og Nicklas afsted i sidste uge 🙂 ( Det kan du læse om her <– ) Mikkel måtte desværre “nøjes” med pizza og Pokemon jagt ( Det kan du læse om her <– ), på grund af hans operation ( Det kan du læse om her <– )

Den eneste, som ikke rigtig har oplevet det store indtil videre er lille Mia <3 Men planlægger at finde sådan en her, så hun har lidt at lege med ude i haven 🙂 Der skal selvfølgelig også købes andre ting, men vi skal jo starte et eller andet sted 😉

/Peter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langt langt borte :D