Vi venter stadig.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Åh nej, ikke nu igen :'(

Vi venter stadig..

Kære læsere

Igår skrev jeg om Mikkels lidt pludselige hospitalsbesøg ( Det kan du læse om her <– )


Her er så en lille update: Mikkel ligger stadig på hospitalet, og lige nu afventer vi svar på blodprøver – Håber virkelig snart, at der kommer en go nyhed – At han kan komme hjem, så familien igen er samlet 🙂 Alexzander, Nicklas og Mia savner virkelig deres mor og storebror <3

mikkel-med-briller

Men både mor og Mikkel holder humøret oppe, og i går aftes fik jeg et opkald fra min dejlige hustru <3 I røret kunne jeg hører Mikkel spille på klaver – Og jeg tror sku knægten har en skjult talent <3 Så jeg tror vi har fundet endnu en gave til jul – Måske sådan en bandit her, for der kan i det mindste komme hørertelefoner i 😉 Vi vil i hvert fald gøre vores til, at han bliver opmuntret, hvis det er noget han slapper af til 🙂


Men lige nu er der vel ikke så meget andet at gøre, end at vente!!! Øv, hvor jeg hader at vente :/

Håber vi ser dig snart Mikkel <3

/Peter

4 kommentarer

 • Annalise

  Hej Peter.
  Hvor er det dejligt at læse, hvor meget du bekymrer dig om Mikkel. Har set utallige eksempler på hvordan bonusbørn bliver tilsidesat, men man kan tydelig fornemme, at du holder af Mikkel. Pøj pøj til hele familien.
  Kh Annalise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen mange tak 🙂 Selvfølgelig bekymrer jeg mig for Mikkel 🙂 Jeg har været i hans liv siden han var 3 år, og hans biologiske far har aldrig været inde i billedet 🙂 Så han er min søn, og sådan er det bare <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette. Kringelum.

  Håber alt går godt for jer. Good luck og stor krammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej, ikke nu igen :'(