Jeg kan passe den :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Livet sucks bare nogle gange!

Jeg kan passe den :D

Kære læsere

Jeg har haft store problemer med min vægt!!

Det kan du læse om her<—

Mens jeg ser mig selv, som en fed dellet slasket blomme, så ser Peter på mig, -på en heeeelt anden måde, -selv efter 7 år..! 🙂

alex i farum

Forleden skrev jeg hvor meget livet sucks pt ( læs her ) , og jeg kan bare se hvordan tallet på vægten stiger. I hate it so much!

Meeen trods det faktum, at vægtforeskellen på de her to billeder er 15 kg, så skjuler jeg det (åbenbart) ret godt 😀

Sådan så jeg ud da mig og Peter mødtes ved gallaen i 2009 🙂 (Læs mere her) og sådan ser jeg ud til aften 🙂

0916

I dag har vi 7 års dag..!! 😀 Det er total crazy!

Havde aldrig regnet med, at jeg skulle være gift med “ham” fra De Unge Mødre, and yet.. Here I am… Hehe 😀

8maj


Vidste du ikke at vi var gift? Klik her og læs mere 🙂 <—

Ved godt at jeg burde bruge  —>den her dims<—-  på regelmæssig basis, æde en masse sundt osv, meeen den står seriøst bare og samler støv, og jeg har lige bællret en cafe latte.. Hehe 😉

Jeg er dellet, det ved jeg godt 🙂 Billedet er fra en pissegod vinkel, men skid være med det 🙂

Jeg bære det flot, og kan godt lide mit flæsk 🙂 Mit problem er stadig mit helbred. Det skrev jeg lidt om i går. Klik her for at læse gårsdagens opslag <— 🙂


Nu vil vi nyde aftenen i fred i ro 🙂

Tænk engang… 7 år & 3 børn senere. Hvem skulle have troet det?? 🙂

2augustred2

Mig og Peter har været sammen i 7 år. De har budt på meget skidt,meget godt, og hvad tiden bringer..Ja det vil tiden vise 🙂 Men vi har altså fået 2 fantastiske drenge sammen! <3 🙂 Alexzander & Nicklas,-og en dejlig efternøgler,-vores lille Mia som jeg elsker at shoppe lyserødt til!  😀

Klik HER og se et opslag hvor jeg har sat det mest nuttede outfit sammen til vores lille babygirl <– <3 🙂

mia-med-solbriller

Mia kommer til at vokse op i noget der minder om det som jegselv gjorde. Blandt en masse drenge. Jeg er ikke specielt girly girl,-men måske bliver min datter det! Om ikk andet så kan jeg da vise hende at en drengepige sagtens kan se tøset ud! 🙂

Jeg er især glad for det her billede!

Når jeg sidder og kigger på det, så tænker jeg “who cares med tallene på vægten..!!

Jeg er fucking awesome! 😀

moired

/Katherina

 

3 kommentarer

 • Diana

  Du er så naturlig køn Katharina – måske ikke en slank ål.. men hvad gør det med sådan en udstråling 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er egentlig også mest af helbredsmæssige årsager at jeg skal tabe mig ☺ Faktisk er Peter lidt trist over det, da han synes jeg ser helt fantastisk ud 💘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Tror sgu ikke NOGEN tænker du er dellet, tror de tænker du er en smuk kvinde der tilfældigvist har født, og derfor har gennemgået nogle kropslige forandringer 🙂 Når det så er sagt er jeg selvfølgelig helt enig med dig i at vægttab for sundhedens skyld altid er en god idé, men netop derfor burde du måske tænke mere på fedtprocent end antal kilo. Det er sjældent man når ned på præcis den vægt man lige forestillede sig, så hvorfor ikke nøjes med at gå ud fra om man er tilfreds med det man ser i spejlet, og om ens taljemål er for stort? Den slags ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet sucks bare nogle gange!