Det må bare ikke ske! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sidste chance - Og så er der også noget til drenge :D

Det må bare ikke ske!

Har i set det???

I nyhederne har der lige været vist et forældrepar, hvis 2 årige søn, har rendt alene rundt i en skov i over to timer! Personalet havde fejlagtigt ikke opdaget, at drengen manglede…!!! Heldigvis så endte det jo godt. HELDIGVIS. Utroligt nok, så skal der den her slags skræmmende nyheder til at skabe nye procedure i diverse kommuner..!

Alex og Nicklas Flyverdragt

Nu har vi jo forladt Vejle, men mens vi boede der, der var Alexzander tilknyttet en børnehave. En aften hvor vi sad og spiste aftensmad, ringede telefonen. Når der står “Børnehaven” i displayet,-så tager man sgu telefonen selvom klokken er mange! Gad vide hvad de ville SÅ sent???

Jo de ville bare spørge, om vi havde hentet Alexzander….!!! Øh ja. Han sidder og spiser aftensmad nu! Det var pædagogen (naturligvis !!!) meget lettet over, men det burde slet ikke kunne ske, at personalet ikke opdagede at han var væk før så sent…!!! Der var åbenbart sket en fejl ved tjek ud, som betød at Alexzander stadig stod registeret som om han var i børnehave. Dejligt at de fulgte op på det, men hvor er det røv at vide, at der skulle gå så mange timer før de opdagede at han var væk! 🙁 Alexzander er en klog dreng på 4 år, som er god til at gøre opmærksom på sig selv. Alligevel præsterede både ham og Peter at gøre sig selv usynlige og sige farvel til personalet og gå hjem, uden nogen registrerede det…..!

Vi føler med forældrene, og er glade for at de fik deres søn hjem i god behold! <3

/Katherina & Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance - Og så er der også noget til drenge :D