Der forskel på folk! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
BF & CM - WTF & OMG!

Der forskel på folk!

Kære alle 🙂

Nu har vi boet i forskellige områder af landet. Og jeg må indrømme, at der er ret stor forskel på hvordan jeg har oplevet folk 🙂

Vil gerne med det samme gøre opmærksom på, at det er en ret subjektiv vurdering, og at der findes røvhuller alle steder 😀 Så det betyder ikke, at ALLE er som jeg beskriver 😉


Jeg tror, at Katherina blev ligeså overrasket over folks hjælpsomhed i København, som jeg blev over midtjydernes mangel på samme.. Lad mig komme med et eksempel – En dag vi kommer gående i Vejle, ser vi en ældre dame med rollator – Hun skal over vejen, og er så uheldig at tabe sine varer på kørebanen 🙁 Og hvad sker der så?? Intet mindre end 3 idioter i bil ser det her, men da de ikke kan komme forbi, så hjælper de da lige den gamle stakkel, ved at den ene dytter af hende, mens de andre ser på! Det har jeg sku aldrig oplevet i København.. Ikke at der aldrig blir dyttet i København, men sku ikke lige op i snotten på en stakkel, som tydeligvis kunne bruge lidt hjælp :/ Og jeg kan desværre komme med en del flere eksempler 🙁

Tror ikke jeg kommer til at opleve det her på Mors 🙂 Folk virker simpelthen for venlige, men har selvfølgelig heller ikke boet her synderlig længe 😉


I ternet skjorte

Noget helt andet er service generelt 🙂 Hvis du går ind på en restaurant i København, så ved ejerne godt, at hvis maden og betjeningen ikke er i orden, så er det naboen, som tjener pengene næste gang! Men min erfaring med midtjyderne er, at deres holdning er lidt en anden – desværre :/ For man kan sku godt både mærke og smage den manglende konkurrence 🙁 Føj for en ulykke siger jeg bare! Er endnu ikke oplevet at være fuldt tilfreds med en tur i byen i det midtjyske 🙁 Ja altså foruden fast food – Det smager heldigvis ens alle steder, men det siger jo også en del om maden, hvis man hellere vil på McD 😀

Skrev for lidt tid siden, om et møde med min fortid ( Det kan du læse om her <– ) Men gamle junk food pusher har fortalt mig, at de af samme grund får deres råvarer fra sjælland 🙂 Kvaliteten og servicen fra jyske leverandører var simpelhen for dårlig – SKRÆMMENDE!

Kan kun siger jeg glæder mig til at prøve det heroppe 🙂


Til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg aldrig har følt mig så velkommen, som jeg gør heroppe 😀 På Amager ville jeg aldrig være gået hjemmefra, uden at låse døren, men heroppe virker det nærmest som om, at man med vilje lader være, for at kunne byde sine med mennesker på kaffe 😀 Hvor er det fedt! Alle hilser på alle, og selvom jeg skiller mig lidt ud, både med dialekt og udseende, så føler jeg på ingen måde, at jeg bliver set ned på 😉 Dejligt!

Tænk at der i et så lille land, kan være så stor forskel 🙂

/Peter

6 kommentarer

 • Ditte

  Velkommen til mors😊😊

  Bor her selv, er “importeret” fra Skive. Har aldrig fortrudt at jeg flyttede hertil. Elsker øen❤❤ håber i blir lige så glade for at bo her som jeg er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  solo mio på havnegade laver de bedste pizza og grillbar over for løvbjerg er god mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charina

  Ohøj dejligt at hører i glade for at bo der. Min kærer mand har boede der nogle år og han vil så gerne tilbage han siger man finder engen steder der er beder. Og du har ganske rat man lpser kun døren hvis det fordi man ikke vil ha besøg. Og husk sig til hinanden hvis i tømmer post kassen han ku godt værer timer om den lille opgave de enten kom der nogle eller de lige mødes et andet sted. Har sku tit tænkt på om han sku få sin vilje og forlade lille fyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Milano pizzaria er også super god! Den bedste hvis du spørger mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BF & CM - WTF & OMG!