Åh nej, ikke nu igen :'( – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvor er det nuttet <3

Åh nej, ikke nu igen :'(

Kære læsere

Sidste år blev Mikkel opereret i halsen for en cyste ( Det kan du læse om her <– ) Vi har op til flere gange siden, været til kontrol ved både sygehus og læge, fordi såret stadig hæver en gang i mellem, og det genere Mikkel 🙁 Og hver eneste gang, har lægerne i Vejle sagt, at vi skulle se tiden an, og det nok skulle gå over med tiden, hvis bare der ikke blev pillet i det.

sygehus


Da Mikkel så vågnede i går, klagede han over smerter når han skulle spise og når han trak vejret dybt – Så denne gang ringede jeg 112! Og jeg skal love for at det virkede..

Der gik ca 10 minutter fra jeg havde talt med en sundheds faglig person, til der holdt en ambulance til Mikkel – Og kort efter kom der endda en lægebil, med en paramediciner – OG en helikopter hvis han skulle akut på hospitalet!!!

Mikkel fik kontrolleret vejrtrækning, blodtryk osv., og selvom lægen ikke synes det virkede akut faretruende, ville han alligevel gerne ha Mikkel sendt på hospitalet. Og det var vist en go ide – Mikkel er i nat blevet opereret igen, og kan se frem til et par dage på sygehuset, hvor han stadig er indlagt 🙁 Dejligt at det endelig blev taget seriøst, men trist at det skulle nå hertil..

helikopter

Mikkel har det lige nu rigtig fint, og hygger sig så godt han kan 🙂 Han kommer desværre ikke hjem endnu, men vi tror på at lægerne denne her gang, får gjort det ordenligt, så vi ikke skal det her igennem igen..

Så lige nu sidder de små og jeg, og venter med spænding på at høre, hvornår mor og Mikkel kommer hjem igen <3 Og så venter der en stor pose slik og sådan en bamse her til ham, når han kommer hjem <3 Man bliver nemlig ALDRIG for gammel til en bamse, når man har været syg 🙂

6 kommentarer

 • Karin Laursen

  Rigtig god bedring med Mikkel. Sørgeligt der skulle gå så lang tid inden der blev gjort noget godt for Mikkel. Stort knus til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Hej med jer
  Har i fået fortalt hvorfor han får de cyster ? Jeg har selv fået fjernet 19 cyster og jeg er den eneste i hele dk så hvis i har spørgsmål så kan i kontakte mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har ikke fået nogen forklaring nej, men håber virkelig, at det snart stopper 🙁

   Kan virkelig ikke li, at Mikkel skal alt det her igennem.

   Er da ked af at hører, at du har været så meget igennem selv 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Rigtig god bedring med din søn.har selv en darter,see har fået fjernet 2 vandsyster i halsen en i 20o5 og en i 2006 og hun har det godt i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det nuttet <3