Livet sucks bare nogle gange! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Et møde med fortiden :D

Livet sucks bare nogle gange!

Det her er et ynk opslag. Så er i du advaret.

Nu har jeg været svært overvægtig i…1000 år. Sådan føles det ihvertfald. HVER gang at jeg forsøger at få stablet en ny vane på benene, så kommer livet i vejen, og gør det umuligt for mig. Det bedste tidspunkt at starte noget op på, er når man har overskuddet til det. Nu har vi 4 børn herhjemme, og lige nu ikk.? Der er alt i vejen! Det har stået på rigtig længe. Jeg havde regnet med at have ramt min målvægt senest i oktober, og ved midnat går vi ind i november 🙁 Fuck hvor er det røv! Jeg vil så gerne have, at der ro på vores tilværelse. Jeg kan mærke hvordan min vægt hæmmer mig og gør mig træt. Jeg er træt af at være træt! Og jeg er træt af, at have sådan en her stående til pynt!

Håber snart at det hele vender så jeg kan fokusere på migselv. Bare en lille smule. Det er mega svært når man er mor. Det er altid børnene først, men jeg kan mærke hvordan alle de her problemer, gør at jeg ikke er i stand til at bryde min cirkel af nederen.


mia9marts2
Der skal så lidt til at skabe stor foranring! Bare klik her og se hvordan min krop forandrede sig på kun 7-9 dage! <—

Det trælse ved alt det her, er at jeg godt kan lide at være tyk. Jeg elsker mine former ( Og det gør min mand også <3 ), og syntes jeg er ret flot 🙂 At andre ikke deler samme mening, tja. what the fuck. Det er faktisk ret vigtigt at være glad for sig selv, men hvis jeg gerne vil være ENDNU gladere, så skal jeg kunne mærke en forandring i mit helbred 🙂

Tid til forandringer. Nogle af dem er mere behageligge end andre..

/Katherina

   

6 kommentarer

 • Isabella

  Det er helt okay at ynke.
  Jeg følger dig her på bloggen og syntes du er super sej! Er sikker på at det nok skal komme på et tidspunkt, har set hvor meget du har gjort for det og er sikker på at du nok skal finde energien og så længe du selv er tilfreds med din krop så er det ligemeget hvad folk tænker og siger 🙂
  Jeg forstår virkelig godt at du har behov for at ynke, jeg kæmper selv med et vægttab og nye rutiner(jeg er alene med 2 drenge og går i skole – slet ikke samme situation) men jeg forstår dig så godt 🙂
  Jeg hepper på dig og er sikker på at du nok skal nå dit mål 🙂
  Sry hvis det blev lidt rodet 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Smukke, har du nogensinde fået tjekket dit stofskifte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg har fulgt dig siden du startede i de unge mødre og følger dig her.
  Jeg kæmper selv med overvægt, men en meget meget højere vægt end dig.
  Jeg har lavet en lille ændring af gangen- og det er meget lille ændring af gangen, i stedet for at lave alt om på en gang, for det er sikker fiasko. Det ved du jo nok godt… Jeg vil ikke være belærende, blot fortælle hvad der har virket for mig. Jeg har tabt 63 kg indtil nu, men mangler forsat ca 50 kg…
  Jeg tror på dig og vil heppe på dig. Du kan se min mail nedenfor, så skriv hvis jeg kan gøre noget for dig. Vil rigtigt gerne hjælpe dig med noget hvis jeg kan
  Mange knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadija

  Søde dig. Ind i mellem, så har man brug for at få ” luftet ud”. Jeg ved godt at det er MEGET nemt sagt, men, hvad med at gøre det til en sport, med sport, mener jeg, hygge, et fælles opgave, i stedet for at kæmpe, (hvilket du har gjort det til, så samarbejd, ) du skriver, at du har 4 børn, og ønsker tid til dig selv. kører du /i på rutiner, så kan du fx. indbygge rutinen ” plej mig selv “, husk på at moren er hjertet i hjemmet, og jeg er sikker på at du ønsker at dine børn skal se tilbage på deres barndom, med et kæmpe smil på læben, når mor og far er glade, er alle glade. Jeg har selv været på slankekur, ingen kanin kost, men en kost omlægning, det kom jeg ret langt med, og så stille og roligt. Jeg ved ikke om du kan bruge mine ord til noget. Men ønsker dig alt muligt Held og lykke? Med at finde din vej? til at elske dig selv ❤❤❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Der findes aldrig en perfekt tid til at starte en livsstilsændring, det er noget man bare må kaste sig ud i på trods af hverdagens mange problemer, og så bare tage en dag ad gangen. Hvis man falder i en dag, er det op på hesten igen den næste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et møde med fortiden :D