Jeg har fået en ide :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
I dag blev Nicklas opereret!

Jeg har fået en ide :D

Kære læsere

Tjek lige det her billede..!!! 😀 <3

galla200-kath-2

Det er fra “Gallaen” der blev afholdt i forbindelse med afsnit 200 🙂

Det kan du læse mere om HER <—

Hvis galla = se fødsel med små børn på storskærm, så skal jeg satme aldrig til en galla igen! Haha 😀


Jeg er rigtig glad for billedet af mig og Mikkel, der blev taget i forbindelse med afsnit 200 🙂 Selv min oldemor gemte avisen da billedet af mig & Mikkel kom på forsiden af Urban 🙂 Man kan se at jeg har en kjole på (sker meget meget sjældent), og det er tydeligt at se hvor lille Mikkel var dengang 🙂 <3

Jeg har fået en ide! Jeg vil have genskabt billedet fra afsnit 200 (bare uden de 2 der står og ser nederen ud)! 😉 Jeg har endda stadig kjolen! (Okay, er for fed til at bære den, MEN kan trække maven ind osv! Hehe 😉 Klippede faktisk et stykke af den og bar den som armbånd til vores vielse i 2013 🙂

HOV! Vidste du ikke at vi var gift? Det kan du læse om HER<— 🙂


Tiden går bare SÅ hurtigt! Se lige hvor stor Mikkel er blevet! <3

mikkel og mia

Kunne være fedt at genskabe billedet fra 2009, hvor jeg sidder på hug og holder Mikkels hånd 🙂

Mikkel skal naturligvis have jakkesæt på! 🙂

Det kunne blive det dejligste før og efter billede nogensinde 🙂 <3

/Katherina

 

1 kommentar

  • Det syns jeg da er en helt fantastik ide. Glæder mig til at se resultatet ,)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag blev Nicklas opereret!