I dag blev Nicklas opereret! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vores lille guldklump <3

I dag blev Nicklas opereret!

Kære læsere

Da Nicklas blev sat på operationsbordet, fik han hurtigt overrakt en Thea bamse 🙂 Den bamse fascinere mig! Tænk at vi har et velfærdsystem, der sparker så meget røv på det her område, at børn kan få en bamse og derved skabe større tryghed på et punkt, hvor deres frygt for det ukendte kan være meget stor!


Klik her for at læse om da Mikkel havde en knude <—


Nicklas sad på operationsbordet. Smilede til personalet og viste stor glæde, da han fik overrakt sin nye Theo/Thea bamse. Der var ikke skyggen af frygt. Han kiggede på mig, holdt mig i hånden. Holdt sin far i hånden. Kiggede sødt på os indtil man kunne se at han blev helt træt i kroppen. Jeg fortalte ham at det var okay at sove lidt, hvis han ville det, og bum. Så sov vores lille supermand <3

blog1

I venteværelset gik det op for mig, at jeg havde glemt min tlf. Peter sad og læste Anders And, og før vi vidste af det, så var tiden gået. Nicklas blev båret ind på opvågningen 🙂

Han havde fået lagt et nyt dræn OG fjernet polypper. Der havde samlet sig en lille sø af blod i hans mund, som han fik spyttet ud da han vågnede. Han hostede lidt, og ville gerne sidde hos mig og holdes tæt. Jeg fortalte ham hvor dygtig at han havde været, og hvor stolte vi var af ham <3

Efter vi kom hjem, faldt vi i søvn sammen mens vi så hans god bedring gave, -Biler 🙂 Som forventet, så har vi set den nogle gange allerede i dag. Han blev SÅ glad for den! Jeg ville ønske at jeg kunne “skærmprinte” direkte fra min nethinde så i kunne se hvilket smil han gav mig da Mac Queen dukkede op på fjernsynet 😀

Sværger.. Der smeltede mit hjerte en lille smule 🙂 <3

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille guldklump <3