Hvis jeg selv skulle vælge ;) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Camillas bog :)

Hvis jeg selv skulle vælge ;)

Kære læsere..

Jeg har flere gange skrevet om de forskellige tanker jeg gør mig når jeg skal vælge en gave til min kone <3

Sidste gang så det sådan her ud 😉 LÆS MERE HER! <—


Men nu er det tid til at se lidt indad 🙂 Så har været på jagt efter lidt til mig selv, og vil egentlig gerne dele mine tanker med jer 🙂 Både for at høre jeres mening, men også for at gi lidt inspiration til jeres egne gave indkøb 😉

Peter og Novah

Helt basic så synes jeg, at den her t-shirt, og de her boxere er et must have 😉 Det behøver ikke være så avanceret og farvestrålende efter min mening 🙂

Med hensyn til bukser, så synes jeg personligt, at noget ala det her kan gå til det meste 🙂 Men går aldrig helt gaqlt i byen, med et par ordenlige jeans 😀 Og så behøver man ikke finde et par “pæne” sorte sko til at matche 🙂 Faktisk ville et par sneaks som dem her, se super fedt ud sammen med 🙂

Og til os, som ikke har hofter, der holder bukserne oppe, findes der jo heldigvis bælter 😀 Personligt ville jeg nok vælge det her 🙂

Så mangler vi bare overdelen, og der er jeg sku nok lidt kedelig 🙂 For synes at en helt almindelig mørk blazer gør mere end rigeligt 🙂


Glæder mig faktisk til det bli’r min tur 😀 Haha – Om ikke andet, så har konen og resten af familien, lige fået en ønskeliste til jul 😀

/Peter

herre-outfit

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camillas bog :)