Er det ikke idag? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Det er jo lige om lidt <3

Er det ikke idag?

Kære læsere

Da min dejlige kone tilbage i august fyldte 30, gav jeg hende forskellige gaver <3 ( Det kan du læse om HER <— ) Hun fik blandt andet en fuld påsætning af extensions af mig 🙂 ( Det kan du læse om HER <— )

Men sådan noget skal jo rettes lidt til en gang i mellem (åbenbart) 😀 Og derfor havde Katherina fået en tid samme sted som hun fik det påsat 🙂 Og selvfølgelig kom vi for sent op, lige præcis i dag, så det har været en mega hektisk morgen :/ Men det lykkedes at komme ud af døre til tiden – YES!


2308

Men pludselig ringer min mobil – Det er konen <3

“Det var IKKE idag – Det var den 1. :D”

HAHA – Så alt den panik for ingen verdens nytte, og så bare fordi, man åbenbart er en uge for langt fremme mentalt 😉 Nåh, men der er ikke noget, som er så galt, at det ikke er godt for noget andet 🙂 Så jeg har sendt Katherina på shopping efter vintertøj til Mikkel 🙂

Håber virkelig hun finder et eller andet 🙂 Vi sigter lidt efter en jakke ala det her (Bare længere og sort), og et par støvler som minder om dem her 🙂

Go shopping skat <3

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo lige om lidt <3