Endnu en Camilla ret :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Så kom der lidt fod på vinteren ;)

Endnu en Camilla ret :)

Efter at have haft en ret god oplevelse med en af Camillas favoritretter, så vovede jeg mig i går aftes ud i at prøve hendes “Spaghetti med skinke og citron”..! 🙂

Camillas beskrivelse af retten på side 201 er:

“Den her ret slår min tidligere klassiker “spaghetti med kødsovs”

😀 YAI…!! 😀

En ret der skulle slå “spaghetti med kødsovs” !! (det kalder vi bolognese herhjemme) Spændende!

migmedbog

Min dom:

Mens jeg sad og smagte på retten inde i stuen spekulerede jeg på hvordan Camilla laver bolognese? Den her ret skulle jo slå bolognese mange gange, og det kunne ingen fra familien give thumps up til.

Nu er det nok mit italienske blod der taler, så måske retten er perfekt for andre, men der er INTET slankemad der kan nedlægge en bolognese 😉 En lækker bolognese serveret på grøntsagsspaghetti er et udmærket alternativ til grov pasta/spaghetti. Det betyder at jeg sparre på kalorierne ved at erstatte rigtig spaghetti med grøntsagsspaghetti! 😉

Dimsen jeg bruger hedder en “tyndskræller” 😀 Ordet er nasty, og herhjemme hedder den bare “dimsen”..Hehe

Det tager no time at lave wanner- be spaghetti med den! Det er ikke det der store lokum at en spirelli som de fleste nok tænker på. Det er en lille fin dims til under 100 kr. Pissesmart! Klik her for at se den magiske dims! <—

Hvis at der rent faktisk findes noget der slår bolognese, så skal det satme være som at slikke på en regnbue mens man rider på en pegasus. Umuligt. Ren fiktion. Der findes ikke noget der overgår en lækker bolognese! 😉

En af Camillas opskrifter er faktisk en mine favoritter! Den var så pivfræk at jeg kom en lille smule i trussen ved første haps!

2308

Klik her for at se HVILKEN ret det er 😀 <—

Når det kommer til mad, så er det smag og behag. Her en af dagene skal vi have fyldte peberfrugter som også er en Camilla -opskrift 🙂 Den har jeg en god fornemmelse med. Tror den bliver meganice 🙂 Mikkel skal hjælpe til ude i køkkenet, og jeg er spændt på hvad han siger til det 🙂

/Katherina

PS. Camillas bog kan købes HER<—

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom der lidt fod på vinteren ;)