Puha! Det er snart.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Katteting & alenetid <3

Puha! Det er snart..

Kære læsere

Endelig endelig endelig…

Må indrømme, at den her måned har været lidt stram :/ Og egentlig ikke af nogen anden årsag, end spontan dumhed 😉 Så jeg glæder mig faktisk lidt mere til den første end jeg plejer 🙂

Glade os


Normalt er det ikke et problem, at købe blomster, makeup eller andre smågaver til konen i løbet af måneden, men det har jeg så ikke lige magtet i denne omgang :/ Men så er det jo godt, at jeg kan ta revanche om få dage 😀

Jeg ved at den her er Katherinas yndlings parfume, så den skal hun selvfølgelig ha, men hun er også ved at løbe tør for krigsmaling, så måske man skulle flotte sig, og finde et eller andet i den kategori, og håbe på at man rammer rigtigt 😀

Ved jeg er på dybt vand, men man skal jo prøve et eller andet en gang i mellem 😉 Tror vidst nok, at jeg har set noget der minder om den her i skabet, men er ikke helt sikker 😀


Men en ting er sikkert 🙂 Konen fortjener en gave – Og det får hun <3 Skal bare lige finde ud af, helt præcist hvad det skal være 🙂

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katteting & alenetid <3