Hellere for tidligt, end for sent :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vores lille prinsesse <3

Hellere for tidligt, end for sent :)

Kære alle..

Juhuuuuu – Det er snart jul 😀 Eller det vil sige, vi skal nok snart til at overveje, hvad vi vil gi i gaver 😉

Ved godt, at det måske er lige tidligt nok, men min erfaring siger bare, at hvis man venter for længe, så presser man både sin pengepung, og sin tålmodighed 😀


Anyways.. Jeg sidder næsten hver dag på forskellige sider, og kigger gave ideer 🙂 Og det gør det jo ikke lettere, hvis man løbende køber gaver til familien, som jeg for eksempel skrev om her forleden <— <3

Nåh, men idag tænkte jeg så: Solbriller! For det kan man sku bruge hele året, og herhjemme holder de sjældent ret længe – Nok mest fordi vi glemmer at lægge dem ordenligt væk, og en af ungerne så får fat i dem :/ Det kan solbriller ikke holde til 😀

Men fladt over det her “værktøj”, som simpelthen hjælper med at vise, hvilke briller, som passer bedst til din hovedform 😀 Har ikke lige fundet noget hvor jeg tænkte: “WOW!” Men synes at det er ret smart hjælpeværktøj 😉

Så brug det eller lad vær 😀

I ternet skjorte


Det ender nok med, at jeg finder et eller andet stykke tøj 🙂 Men det i sig selv, kan være noget af en udfordring 🙂 Ville gerne finde en kjole, men listen over ting der skal være på plads, gør mig helt rundtosset :O

Det er vidst noget med, at det skal være med lange ærmer, v-udskæring, gerne med et 2-delt snit, ikke for tæt siddende, og SKAL dække til under knæene 😀 Og så skal den selvfølgelig være pæn samtidig, og det er sku svært at finde 😀

Så overvejer den her skjorte i stedet 😉 Eller noget i den dur 🙂 But who knows – Der er længe til jul – Eller er der??

Håber i alle får en helt fantastisk dag <3

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille prinsesse <3