Fint besøg – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vil have at min mand skal opleve veer!

Fint besøg

Kære læsere

De fleste har sikkert hørt om Jim Lyngvilds ramaskrig omkring specielklasserne, der gik glip af Kronprinsesse Marys besøg. Skolelederen havde vurderet, at det var bedst at sende specielklassen på udflugt, lige netop DEN dag O_o

Artiklen kan læses HER <–

Hvis at jeg som forældre til et barn med specielle behov, -fik at vide at mit barn var blevet frarøvet det at møde Kronprinsessen, så havde jeg følt det samme som mit barn. At der var en kløft til foreskel imellem hvilken del af skolen man var tilknyttet.


Det her minder mig om de irriterende typer i Føtex, der skubber til mig og siger ” Undskyld, må jeg komme forbi her?” Som om at jeg overhovedet fik et valg til at starte med? Du traf en beslutning, da du valgte at skubbe til mig for at mase dig forbi. Hvad jeg ville, -det var du slet ikke interesseret i. Du tog en beslutning og skubbede mig væk!

Eftersom at Kronprinsessens besøg er nøje planlagt, så havde skolen god mulighed for at spørge forældrene til børnene i specielklassen, hvad deres egen vurdering af besøget var, eller om forældrene/en nær ven/bedsteforældre ect. evt. havde mulighed for, at være der sammen med deres barn i den rum tid besøget ville tage.

Jeg ville have værdsat at blive spurgt hvis der en dag skal være royalt besøg på skolen..!

tblog


Jeg håber at Mary besøger HELE skolen næste gang. Vores kommende dronning går ind for anti mobning, og er imod at andre holdes ude af et fællesskab. Skolelederen er altså gået imod store dele af det, som Mary brænder for at forhindre. Mon ikke at Mary havde valgt at besøge alle eleverne, hvis at hun havde haft kendskab til det her? Det tror sgu nok hun havde 🙂 Vores kommende dronning har hjertet på rette sted. Bum!

Jeg har talt med min søn omkring alt det her.

Jeg citere min søn:

“Jeg ville gerne møde Kronprinsessen! Hvem vil ikke møde en ægte Kronprinsesse? At møde Kronprinsessen er det bedste! Hun fortjener kærlighed, og fortjener at vide at vi elsker hende.”

Citat slut 🙂

Få nu formindsket den kløft! Lad børnene deltage i den her slags ting SAMMEN! <3 🙂

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil have at min mand skal opleve veer!