Medie drama – Must have bog! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Fotografering <3

Medie drama – Must have bog!

Siden hendes bog udkom her i sidste uge, har der været en del røre i andedammen omkring hele situationen.

Kort sagt, så handler det om en kvinder der hedder Karina, der er vokset op i et fattigt miljø. Nu er hun voksen og kaster skyts efter det liv der var engang, og de normer omkring ydelser der engang var. Og hvis jeg har forstået det korrekt, så gør det sig også gældende overfor de regler vi har i dag. Hun skulle mene at alle ydelser bør forsvinde. Har hun ret?


2108


Altså.. Der er intet som en masse drama, der kan fange min opmærksomhed. Og efter at have læst det ene og det andet omkring hende her Karina fra Fredericia, så er jeg blevet lidt interesseret i at vide mere 🙂 Bliver sgu nødt til at læse hendes bog.

Hendes bog hedder Helt ude i hampen og kan købes HER <—-

Jeg elsker titlen! 😀 Altså.. Hvor slem kan hun være? Hvor forfærdeligt kan den bog være? Måske tager folk bare hendes ord ud af kontekst, og smider det i en blender og for derefter at servere deres egen personlige smoothie? I dont know. Jeg ved bare at jeg er blevet mega interesseret i at læse den bog.

Var ellers igang med den her <— Nu har jeg forsøgt at komme igang med den, men den er sgu lidt ligesom algebra. Tung lekture og hamrende kedelig at komme igang med. Måske det bliver sjovere senere i bogen, men lige nu husker jeg kun: “Bitter gammel mand, Trailer…” Kedelig…. Zzzzz…..

Håber at Karinas bog “Helt ude i hampen” er laaangt mere interessant. Ser frem til at bestille den, og naturligvis også til at læse den! Elsker at læse, men elsker især at læse om kvinde, der skaber debat. Er de bare misforståede eller hvad sker der lige? Hvis du allerede har læst hendes bog, så fortæl gerne din holdning til hendes holdninger.. Gav det mening 😀

 

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografering <3