Fotografering <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Nøgen på nettet!

Fotografering <3

I dag var en stor dag!

I dag var det allerførste gang at Alexzander og Nicklas blev en del af et gruppebillede i deres børnehave/vuggestue 🙂 Det skyldtes at drengene har været herhjemme hos mig. Den første oplevelse vi havde med en institution, var i vinteren 2015. Vi havde fået tilbudt en børnehave, som viste sig at være en katastrofe. De glemte Alexzander, og det satte sine spor hos os som forældre. Vi tog Alexzander ud af børnehaven, og startede med at reseache andre steder og tjekke anbefalinger. Alexzander & Nicklas går nu i den samme institution 🙂 Vi er glade for personalet og drengene virker til at trives 🙂 Eftersom at der har været en del sygdom herhjemme, så havde jeg faktisk glemt at der var fotograf i dag 😀 Hvor er jeg glad for at de var raske i dag! Det betyder så meget at være en del af et billede, så man kan følge dem år efter år 🙂 Så i en alder af (næsten) 4 ½ blev Alexzander en del af en billede for første gang 🙂 Og vores dejlige Nicklas på 2½ fik sin debut lidt tidligere end sin storebror, men havde en god start på dagen, og vinkede inden han gik ind i vuggestuen med et smil 🙂

alex i farum

Det betyder bare så meget, at man har det godt med at aflevere sit barn i den institution man nu en gang har valgt! Nogle gange sidder vi og hygger ved springvandet på Nørretorv, og en dag genkendte en af pædagogerne Alxzander og råbte: “Hej” 😀 Alexzander løb hen til hende, hoppede op i hendes favn og gav hende en stor krammer! Se DET er en fantastisk pædagog. Vi ville ønske at alle pædagoger var som hende <3

Tænk at det her var det første og sidste billede af vores Alexzander, som en børnehavedreng. Til april starter han i før-skole, så vi har købt den her fine skoletaske til ham <— 🙂 Okay, det er ikke et musthave, meeeen når man har 3 storebrødre (Lucas, Mikkel og Mikas) så forbinder man altså ordet “skole” med skoletaske. Så selvfølgelig skal han have en skoletaske og et lille fint sæt der skal ligge i tasken. Han er helt vild med Paw Patrol 😀

 

/Katherina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøgen på nettet!