Alle kan amme, -eller hvad? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Medie drama - Must have bog!

Alle kan amme, -eller hvad?

Kære læsere

Dagens emne: Amning.

Man kan kun håbe at det bliver nemt og ligetil ikk? Man skulle bare ligge bebsen til brystet og voila! Så er der mælk og en glad bebse! 🙂 Problemet er bare, at så let går amning sjældent.

Jeg kan tydeligt huske hvordan det var hver gang at jeg havde født! Jeg ville sååå gerne havde den amning til at fungere..!! 😀 ( o )  (o ) ..!! <3 Mens jeg sad i et ikke-vellykket-ammeforsøg-men-forsøgte-stadig-på-at-få-amningen-op-at-køre-projekt, så var der en der sagde “Alle kan amme. Du skal bare blive ved”…….. Det der med at “alle” kunne amme.. Ihh altså…..!

dsbdag

Jeg følte mig som en fiasko efter det hun havde sagt. Hvad var det for nogle skodbryster jeg rendte rundt med!? Lortet virkede ikke! Hele mit liv havde jeg anset amning som noget naturligt. Noget der “bare” var en del af at blive mor. Noget min krop skulle kunne være i stand til. Noget min krop faktisk var skabt til..! Og så duede den kraftedme ikke! Jeg kunne ikke levere varen! Hvorfor var der ingen der havde fortalt mig, at amning ikke var en selvfølge?

Well.. Det fandt jeg så ud af.. Jeg endte med at erkende, at min krop ikke var i stand til det den skulle. Intet virkede, og det var såå nedslående..! 5 børn,-og 5 ammeforløb med professionelle ammerådgivere senere,- og mine bryster fungerede sgu ikke bedre af den grund! Alle kan amme? I dont think so.


Bryster er fantastiske, -men i bund og grund handler det om at stille bebsens behov 🙂

6dec

Det er mad for helvede. Nogle får den hjemmelavet, -andre fra hylderne i Netto. Det vigtigste er at bebsen bliver mæt 🙂

/Katherina

3 kommentarer

 • Anja

  Hej
  Jeg ammede i Max 2 mdr pr barn. Da jeg ikk kan lave ernæring nok i mælken og pigerne tabt sig. Så ente på flasken hver gang. Så alle kan ikk amme.
  Men har altid tænkt det var mere vigtigt at mine piger fik mad end jeg ammede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa 😊
  Jeg har 3 dejlige unger, 2 drenge og 1 pige.
  Jeg havde også store problemer med amningen af mine 2 drenge, den ene blev ammet 2 uger og den anden 2 mdr.
  Men min lille pige kunne altså noget med den amning, jeg fuld ammede hende de første 6 mdr, og vi er først lige stoppet med amning nu i en alder af 22 mdr.

  Dejlig søndag til jer alle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tak fordi du deler det😊
  Jeg måtte også opgive min amning da det bare heller ikke kunne lade sig gøre for mig.
  Og når alle kan amme omkring en, så kan man godt føle sig lidt alene i verdenen, så skønt at læse dit indlæg 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medie drama - Must have bog!