Sommerferie projekt! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Alenetid! - Sådan næsten da <3

Sommerferie projekt!

Kære læsere

 

Så er det blevet ferie tid 🙂 Og selvom vi ikke har de store rejseplaner, så skal der alligevel ske lidt 🙂 Ikke noget sådan 100% planlagt, men kommer nok ikke uden om LEGO LAND og det der nye Ninjago og så nogle ture i svømmehallen 😀

 

Men der skal også ske lidt på hjemmefronten – For vi har besluttet os for, at gøre lidt ved børnenes værelser 😀 Der skal males, lægges nye tæpper og købes nye møbler 😉 Det betyder også nye senge, og tror måske, at det bliver sådan et par her 🙂 Simpelt, enkelt og lige til 🙂 Så kan man altid skabe temaet via sengetøj 😉

legepladsen


Vi har tidligere forsøgt at købe det ungerne helst vil ha, men må indrømme, at det ender lidt i en kæmpe rodet farvelade 😀 For de er helt vilde med Cars, Pokemon, Frost og Doctor McStuffin 🙂 Og det passer altså ikke helt sammen – Så denne gang bliver det lidt mere simple møbler, så man bedre kan lave et tema ud af resten 😉 Det betyder desværre også, at vi har været nødt til at sælge, sådan et legekøkken her 🙁 Men det passer simpelthen ikke ind i vores planer 🙂

 

Vores plan er egentlig, at skabe et roligt rum, uden for mange forskellige ting 🙂 F.eks den her helt vild fede lampe 😀 Og børnene vil også helst se Netflix på deres Wii, så det skulle ikke blive det store problem 🙂

 

Glæder os til at komme igang, og glæder os til at dele det endelige resultat ( Hvis vi nogensinde bliver færdige 😀 )

 

Rigtig go sommer <3

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alenetid! - Sådan næsten da <3