Meget tæt på 30 :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sommerferie projekt!

Meget tæt på 30 :)

Kære læsere

 

Så er det meget snart min dejlige kones tur, til at runde hjørnet med de 30 🙂 Egentlig ikke noget, som hun har det store problem med, hvilket er super fedt 😀 Personligt synes jeg ikke selv, at det var særlig rart, at skulle sige 3x i stedet for 2x, men det er overhovedet ikke et problem for Katherina <3

 

Men hvad skal man så gi kvinden i sit liv, når hun rammer denne helt specielle dag? Tja, hun ved at jeg har købt en ring 🙂 Og ikke en hvilken som helst ring, men hun har ingen ide om, hvordan den ser ud, hvad den er lavet af, og om der er sten i 😀 Og det er der ingen andre end mig som ved før hun får den på dagen <3 Men hun skal da ha andet end en ring 🙂 Så jeg er gået på udkig efter lidt gaver, som ungerne kan være med til at gi 🙂

Glade os

Jeg ved at hendes ynglings parfume er denne her! Så den ville ligge lige til højreskøjten 😀 Og jeg bliver også helt blød i knæene, når hun har den på, så det er lidt en win, win, win 😀 Hun kan li den – Jeg kan li den – Og ungerne får lov til at gi en gave som rammer plet <3

 

Men synes stadig ikke det er helt nok 🙂 Så har overvejet en taske ala denne her! Men er virkelig i tvivl om det er den rigtige stil osv. 🙂 Men nu har jeg stadig lidt tid at køre på, så tror bare, at der skal surfes på det der internet den næste tid, så jeg (og ungerne) kan finde de helt rigtige gaver, til den dejligste kvinde i vores liv <3

 

Håber i alle har haft en helt forrygende weekend indtil videre 🙂

   

3 kommentarer

 • Charina

  Nu jeg kendt kat tilbage til teegnetårne. Ja står din kone årstal for er der en der barer er skarp på det område så det kat. Menen lille forsjov gave nu hun bliver 30 skal værer en hals snor hvor i hun kan ha sin mobil så lander den ikke alle andrer steder og for hun husker den skal der sidde en taramaguthi (staves) i for er der en der altid har elsket den så det hinde. God jagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med de snart 30 🙂
  Så dig i går i gågaden.
  Du er virkelig smilende, gik lige foran dig med børn og mand og skulle ind på Jensens bøfhus.
  Er selv ung mor og er stolt af dig.

  Ang ønske : en halskæde med børnenes navne?
  Eller forkælelsesdag, lækker mad, frisør osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Wedel

  Inde på kobras hjemmeside kan man få mange flotte halskæder medaljoner osv med gravering. Jeg ville i hvertfald selv elske en så personlig gave

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sommerferie projekt!