Jaloux på Camilla Framnes! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Min sidste uge i 20erne! #1

Jaloux på Camilla Framnes!

Kære læsere

Hvad bruger en kvinde som mig sine sidste dage i 20erne på?

Tjaa…Efter et forsøg på at komme væk fra 84,0 kg ved at hoppe omkring og danse til 90er musik herinde i min stue,- var det tid til en tiltrængt pause! 😉 Jeg tjekkede facebook, og sørme om ikke at der var en artikel med Camilla Framnes på Ude og Hjemmes fb side. For at få fat i opskrifterne, måtte jeg købe det nye blad. Bum. Done 😀

Klik HER for at læse om hvad jeg skrev ang sidste uges Ude & Hjemme <—

Der stod blandt andet at der ville være en masse om Camillas succes, og selvfølgelig vil alle gerne vide (helt ned til mindste detalje) hvad hun gjorde! 🙂 Selvom jeg har tabt mig sindsygt mange kg over flere gange/flere år og godt kender svaret på mine egne spørgsmål, så læser jeg gerne andres solskinshistorier, og håber at finde ny inspiration 🙂

tblog

Selvom jeg godt ved at startskuddet for Camillas vedkommende kom i De Unge Mødres Drøm 1, så følger jeg stadig med og syntes at hendes forvandling er megasej! 😀 Ville ønske at Christina Thorsen (som fik samme chance som Camilla i 2010),-havde haft et lige så vellykket resultat den dag i dag 🙂

 Jeg deltog i De Unge Mødres Drøm 2. Desværre ikke på det grundlag som jeg burde.

Læs del 1 af De Unge Mødres Drøm#1 HER <—

Læs del 2 af De Unge Mødres Drøm#2 HER <—

At få et vægttabs-forløb med en coach..shit altså…Det er en stor mulighed at få tildelt! Jeg kender ingen der har råd til sådan en omgang. Hvis andre får chancen til at deltage i et vægttabsprogram, så håber jeg at de går all in som Camilla! 🙂

Jeg misunder Camillas store viljestyrke! Det er ingen hemmelighed!! 🙂 Jeg er jaloux, men må også minde migselv om at alle menneskers historier er forskellige. Efter min førstefødtes død i 2003,har jeg lidt af et ustabilt emotionelt spisemønster. Det er svært at leve med, men jeg giver IKKE op! Det vil bare tage længere tid, og mens tiden passere forbi vil jeg lære mere om migselv, og samle inspiration fra verdenen omkring mig 🙂

Jeg ser frem til den dag hvor jeg kan købe den her kjole <— Det bliver den vildeste dag ever når jeg kan tage sådan en på uden at skulle spekulere over hvordan hvad sidder! 🙂

Læs “det med vægten går af helvedes til” HER <—

Jeg syntes at Camilla er utrolig sej hvad det her angår..! 🙂

cf1

Det er simpelthen sejt gået! 76 kg..! OMG! Waow! 😀

Tillykke med det flotte vægttab!

Inden jeg slutter af, vil jeg fortælle at aftenmaden i morgen vil være inspireret af Camilla!

Hvilken ret det bliver, det kan du læse med om i morgen 🙂

/Katherina

3 kommentarer

 • Heidi

  Jeg har tabt 33 kg. På 1 år jeg mangler stadig 5 og dem kan jeg ikke komme af med. 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvilken kjole mener du? Den ryger bare ind på forsiden af alle kjolerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg har selv smidt 65 kg, hvilke jeg aldrig troede jeg kunne. Du mere end velkommen til og kontakte mig hvis du får behov for nogen fif til hvordan vægttab bliver nemmere 🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sidste uge i 20erne! #1