De Unge Mødres Drøm 2 #2 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
De Unge Mødres Drøm 2 #1

De Unge Mødres Drøm 2 #2

I aften vil jeg fortælle jer om mig og Peters første store skænderi. Det lyder ret nederen, men det var det også!

I går skrev jeg, at jeg engang deltog i noget der hed De Unge Mødres Drøm 2

Hvis ikke at du har læst det, så kan klik HER <—

mikse

De 3 piger der skulle deltage i De Unge Mødres Drøm 2 var mig, Line og Christina. Vi skulle bestå en opgave for at score et bogstav til vores armbånd.

På det her tidspunkt hvor optagelserne fandt sted i 2010, afventede vi stadig en børnehave til Mikkel, så han var hjemme hos mig 24-7. Jeg var ny i København. Havde ikke noget netværk og ingen pasningsmulighed. Jeg havde talt rigtig meget med min tilrettelægger om hvor udmattet jeg var. Mikkel skulle under udredning for ADHD. Han sov altid sent (sover stadig sent den dag i dag), og skulle aktiveres derhjemme og på legepladser. Den smule tid jeg havde til mig selv, blev brugt på at flade ud og samle kræfter til at fortsætte hvor jeg slap. At have et barn med ADHD er meget krævende. Efter at have talt en del med tilrettelæggeren, havde jeg fået en tro på, at der ville blive taget hensyn til min situation – Og til Mikkel.

Jeg tog fejl.


Min opgave var at: Sætte Peter og hans eks kærestes lejlighed i stand på meget få dage, UDEN pasningsmulighed what so ever. Når dagene var gået, ville der komme en ejendomsmægler og se på lejligheden. Så der lå et voldsomt tidspres. Tv selskabet havde ikke talt med hverken Peter eller hans eks kæreste omkring opgaven, så til trods for at det var DERES ejerlejlighed, så syntes tv selskabet, at det var interessant hvis det var mig der sørgede for at få lejligheden solgt.

Bevares. Hvis at jeg IKKE havde haft et barn, så kunne jeg gå TIDLIGT i seng. Sove UDEN forstyrrelser. Sove LÆNGE og give den fuld skrue 🙂 Men fakts var bare det modsatte.

Peter skulle arbejde, så der var kun mig selv til at få løst opgaven. Den del var uretfærdig. Jeg var allerede ved at stå af på dag 1 pga. manglende hensyn. Jeg var så udmattet og frustreret over at der ikke var nogen til at hjælpe mig.

Når Peter kom hjem, så satte han sig foran computeren. Så lavede han mad. Lod resten stå, og gik tilbage til sin computer. Jeg var rasende. Jeg vidste godt at han havde brug for en pause, men det havde jeg sgu også. Men jeg fik ingen pauser. Så hvorfor skulle han?

Jeg truede med at smide hans gamer computer ud fra 2. sal. Han var totalt bidt af World of Warcraft, så han sad fastlåst på bestemte tidspunkter, og det pissede mig gevaldigt af..!

“Vil du have det her lort solgt eller vil du ikke? For jeg syntes at det er SÅ unfair at hverken dig eller din eks hjælper til i det her! I virker hamrende ligeglade, og hvis det ikke giver mening for jer, så kan jeg satme ikke se, hvorfor jeg skal spilde min tid på den måde. Find ud af hvad du vil og tag dig sammen. Ring til din eks. Gør et eller andet så du også er en del af det her snot!”

Bum.

I dag spiller Peter IKKE World of Warcraft. Jeg slog det ihjel.

I dag behandler Peter mig meget anderledes. MEGET anderledes 🙂

Det kan du læse om HER <—

Han ved udmærket at hvis han gør som dengang, så drukner jeg hans Playstation 4  ude i brusekabinen.

I dont give a shit.. Hehe


Nu vil jeg hen og nyde min aftenmassage! Jeg skal slet ikke gå særlig langt for at få den 😉 For min massør sidder og venter på mig her i stuen 🙂 Utroligt hvor meget folk kan ændre sig i takt med at tiden går <3

Næste gang kan i læse om endnu en måde sand tv kunne få os til at skændes på efter kameraerne slukkede.

/Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De Unge Mødres Drøm 2 #1