Vægttabs-update – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Plastikkirurgi!

Vægttabs-update

Kære læsere

I går skrev jeg om mit besøg ved en plastickirurg i Århus 🙂

Hvis ikke at du har læst det, så klik HER <—-

Lovede at komme med en vægttabs-update, and here it is. Nu har der været et hav af grunde til at  jeg ikke har haft styr på min yoyo vægt, men efter en tur ved en plastickirurg i slutningen af april, fik jeg kampgejsten tilbage! Peter gav mig Dr Phils 20/20 bog i fødselsdagsgave, og jeg er superglad for den! 😀

dr1

Start: 87,3kg.

I dag var min sidste dag i fase 1…!! Første fase vare 5 dage hvor man detoxer kroppen 🙂 Resultat: -3,8 kg..!

I morgen er min første dag i fase to. Er lidt spændt på maden, og vil løbende ligge mine favoritter op hvis der skulle være interesse for det 🙂

Jeg er stadig stor, og det sucks. Der er laang vej igen, men sådan går det når man har ædt sig så fed. Bum. Jeg er stolt (og overrasket!) af mine 3,8 kg, og her i går aftes havde jeg min laveste aften-vægt siden 2013…!! 😉 😉 😀 Skulle ikke have vejet mig før i morgen, men kunne ikk dy mig..hehe

Glæder mig til at smage den nye mad! 😀 Andre der følger 20/20..?

/Katherina

 

 

 

7 kommentarer

 • Sandra

  Hvor kan man købe bøgen henne ?? Og held og lykke med vægttabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Vil du fortælle hvordan kuren er? Super flot😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Er bogen på dansk? Kunne være man skulle prøve 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Synes det super sejt gået 🙂 stort tillykke herfra 🙂 tænker nå du skrevet om faser osv om kuren, er det lidt ligesom DuKan kuren? Eller er den langt fra ? Kræver kuren megen motion? Vanskelige kostplaner osv ? 🙂 synes Nemlig ofte det er der jeg får død, alt for meget planlægning oveni den alm planlægning man i forvejen har i den ellers presset hverdag 🙂 PS hvor er det dejligt a følge alle dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastikkirurgi!