Mors dag! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Endnu en hyggelig dag!

Mors dag!

Her på det seneste har jeg fået en del blomster. Så mange, at jeg har fået nok af blomster, og ville sætte mere pris på en gang skyllemiddel.. Heh… I morges gik der kaos i den. Hvor end jeg ville ønske, at jeg kunne have skrevet, at der her var en harmonisk og fantastisk start på dagen, så var det nok det præcis modsatte. Mens alt var kaos fortalte Peter, at han liiige havde noget han skulle ned og ordne, og jeg var hurtig til at sige ” Ikke flere blomster!”

Nej nej. Det er det heller ikke..! 😀

Og det var det da heller ikke! Sådan da 😉 😀


Læs også: Et dejligt minde <3 & En lille gave <3

morsdag


Som du kan se, så fik jeg en supersød ballon blomst! Det havde jeg ikke regnet med 🙂 Ved godt at Ballonen.dk

ligger her i Vejle. Min mor kom med den sødeste “It’s a girl” Ballon til Mias navngivning sidste sommer 🙂

—–> Klik HER for at (gen)læse opslaget fra Mias navngivning <—–

Overraskelsen i sig selv var den bedste gave! Selve ballonen var nok mere noget for børnene 😉

Håber i alle har haft en dejlig mors dag <3

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en hyggelig dag!