Hannah & Rene – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Dr. Phil morgenmad #1

Hannah & Rene

Kære læsere

Det meste af dagen har jeg gået og fulgt med i Hannah Melissa sagen. Jeg har frygtet at de fik de der 6-8 år som medierne havde skrevet om. Det som jeg har tænkt allermest på i den her sag,-har været børnene! Tænk hvis de skulle vokse op med at deres forældre sad i fængsel….

I dag faldt dommen. Rene & Hannah blev kendt skyldige.

Citat fra Realityportalen: ” På grund af tiden, som de allerede havde siddet varetægtsfængslet, betød dommen, at både Hannah Melissa og René var frie efter dagens retsmøde.”


hannah1

Foto: Realityportalen

Jeg var lettet over at vide at børnene snart ville blive genforenet med deres forældre. Men jeg sidder tilbage og tænker rigtig meget på ofret. Jeg har så ondt af hende. Ingen burde opleve den slags. Jeg havde håbet at hun ville blive tildelt en erstatning, men det jeg kunne læse mig til var jo latterligt…..

hannah

Kilde: Realityportalen

Hvad end der præcist er foregået, så burde ofret være tildelt en større erstatning end 99 kr. Den del forstår jeg overhovedet ikke…..


Dagens gode nyhed blev at pigerne snart kan blive genforenet med deres mor og far! De er for små til at forstå alt det her. Det eneste de forstår er at de savner deres forældre, hvilket er helt forståeligt!

På børnenes vejne, så er jeg glad for at det endte som det gjorde.

/Katherina

 

2 kommentarer

  • Maja

    Jeg syntes dommen var alt for mild også beholder de børnene det er dælen ikke noget at lære dem den opførsel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Der er INGEN der kender til sandheden udover Hannah Melissa, Rene og offeret. Så jeg synes det er dårlig stil at folk bliver ved med at trampe på hm og rene. Igen, ingen kender til sandheden udover de 3. Folk bedømmer bare hvad de hører 🙂 god dag til alle :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Phil morgenmad #1