Endnu en hyggelig dag! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vægttabs-update

Endnu en hyggelig dag!

Igår havde vi endnu en gang besøg af Natascha Linea 🙂 Og endnu en gang, blev det til nogle rigtig dejlige timer <3 Kan slet ikke forstå folks negative syn på Natascha.

Lias øjne lyste langt væk af ballade, så vi vidste at hende og Alex ville gå godt i spænd,-på godt og ondt 😉 Vi var kun lige kommet ind af døren før Alex havde præsenteret hende for rutchebanen og en Elsa dukke 🙂 Novah lå mild og rolig og puttede. Han var slet ikk generet af støjen fra alle de andre 😀 Imponerende at han har sådan et godt sovehjerte..! Men selvom han sover en del, så lykkedes det alligevel, at få taget nogle go’e billeder 😀

Peter og Novah


Læs også: Et dejligt minde <3 & En lille gave <3

Da aktivitetsniveauet blev skruet lidt for højt op, besluttede vi os for at pakke sammen og gå en lille tur på legepladsen 🙂 Børnene rendte rundt og hyggede sig mens lille Novah lå og sov i sin barnevogn <3 Vi kommer helt sikkert til at se mere til hinanden 😀 Og børnene glæder sig allerede <3 Desuden har Natascha igen glemt en nullerklud her 😀


I kan forresten læse Nataschas blog her: —–> nataschakaup.bloggersdelight.dk <—–

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabs-update