En helt fantastisk dag! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sådan kan man også blive kendt!

En helt fantastisk dag!

Kære alle.

I søndags kunne jeg endnu engang fejre kroppens forfald, og denne gang blev jeg hele 32 somre 🙂 Sidste år valgte jeg at tilbringe en del af min fødselsdag på Amager, sammen med nogle rigtig go’e venner 🙂 Og den succes gentog jeg så i år, dog hos et andet vennepar i København 🙂

Far og søn

I år havde jeg Mikkel og Alexzander med mig, men foruden dem, så kom der også en lidt uventet gæst 🙂 Nemlig Lucas! Ja, den er go nok! Jeg havde fået lov til at se Lucas i hele weekenden 😀 Og det var et dejligt gensyn! Også for Mikkel og Alexzander, som ikke har set ham i næsten 2 år! Sidst jeg så ham, var lige omkring fars dag sidste år, hvor jeg valgte at aflægge ham et besøg i skoletiden, mens jeg alligevel var derovre 🙂

—-> Læs mere om det besøg her! <—-


Nåh, men dagen startede med det eneste rigtige 😀 PANDEKAGER!!! Min kammerat havde været i gang i køkkenet rimelig lang tid, for det blev til små 2,5 kilo pandekager 😀 Og det var kun lige nok til 2 voksne og 5 børn :p For der var kun 4 tilbage, da vi var færdige 😉 Så ungerne var godt oppe og kører på Nutella, syltetøj og sukker 😀

pandekager2


Efter nogle dejlige timer blev Lucas kørt hjem, og vi andre skulle tilbage til Jylland, hvor min dejlige kone, og de 2 andre øjesten ventede på os 🙂 Det blev en laaaaang tur, men intet nyt i det – Og endnu engang tak til DSB for det 😉

Da vi endelig kom hjem, ventede endnu en overraskelse 🙂 For selvom jeg havde sagt, at det eneste jeg ville var, at se en go film med en kop kaffe – Ja så havde min helt fantastiske kone knoklet i køkkenet for min skyld <3 Så der var boller, kage, kanelsnegle og kakao med flødeskum klar <3

kage2

kanelsnegle


I gave fik jeg et par trøjer fra det her mærke 😉

Tror ikke at man kan forlange meget mere på en helt almindelig søndag, hvor man tilfældigvis har fødselsdag 😉

2 kommentarer

  • Helle

    Hvorfor er det at Lucas ikke er hos jer hver anden weekend ? Der kører massere af børn med skilsmisse toget hver weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det spørgsmål burde du stille til lucas mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan man også blive kendt!