Trygheds-tester! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Pixiehuer til alle ungerne!

Trygheds-tester!

********** Sponsoreret Indlæg **********


Kære læser 🙂

Har du overvejet, at få en alarm derhjemme? Måske synes du, at det er unødvendigt? Eller måske synes du, at det er for dyrt?

Men lige nu søger Falck 10 familier, som har lyst til at teste deres alarm i et år 🙂 Og det eneste det kræver af dig, er at du tilmelder dig deres nyhedsbrev via dette link: —> Bliv tester! <—

14marts

Vi har her på bloggen før skrevet om vores oplevelser, og erfaringer med sikkerhed i hjemmet. Der er ingen tvivl om, at det her er en god mulighed for at prøve det af, hvis man skulle være i tvivl 🙂 Det er jo ikke sikkert, at alle har brug for det, men alle bør som minimum overveje, hvordan de sikre sig bedst i hjemmet 😉 Og vi har allerede selv smidt vores lod i puljen! 

Og selvom du tilmelder dig, men ikke bliver udvalgt, deltager du stadig i konkurrencen om at vinde en alarm til en værdi af 6.759,-*

Så klik dig ind her, læs om dine muligheder og tilmeld dig konkurrencen!


Hos Falck Alarm mener de, at forebyggelse af indbrud ikke kun handler om at undgå ubudne gæster, når du er ude af huset. Det gælder også om at føle sig tryg, når du er hjemme og slapper af.
Med en alarm fra Falck er du godt beskyttet mod indbrud. De har mange års erfaring på området, og som leverandør af de bedste alarmer på markedet, sikrer de dit hjem på den bedste måde.


* Konkurrencen udbydes af Falck Danmark A/S. Præmien består af et års abonnement på Falck Alarm Vagt inkl. installation til en værdi af 6.759 kr. Vi udtrækker vinderen 31. marts 2016. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på falck.dk/vindere. Ansatte i Falck-koncernen kan ikke deltage.

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pixiehuer til alle ungerne!