Mia 10 mdr! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En helt særlig dato <3

Mia 10 mdr!

Kære læsere

Tænk engang… I morges fyldte vores lille Mia 10 MÅNEDER…!! O_o

Hvis du gerne vil læse fødselsberetningen, så klik HER 🙂

Så nærmer vi os efterhånden en ret stor milepæl..! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle få en datter, og nu sidder jeg og tjekker nuttede tøse-fondantkager ud på facebook! Og Peter overvejer at købe den her bamse <3

2 mdr til vores lille skat fylder 1 år..! 😀


Overvejer faktisk at forsøge at bixse en sammen selv….. Det ser bare mega svært ud, så mit bud er, at jeg ikke skal blive overrasket, hvis det ender med at ligne splat..! 😉


Åwrrr…Se lige hvor lille hun var! 🙂

miaefteramning

 Mia er min lille drømmepige, og er der noget jeg længe har ønsket mig, så var det nogle hyggelige gåture, med min lille pige der skulle ligge i en babylyserød barnevogn. Den 29. april var det 7 år siden, at mig & Peter mødte hinanden i København. Vi plejer at markere dagen på forskellige måder 🙂 Du kan læse hvad Peter skrev om dagen HER 🙂


Men foruden hans overraskelse i går aftes, så startede dagen med en megafed gave!! En lyserød Teutonia vogn…! OMG…!

Så her får i nogle nye billeder, af vores glade lille datter i sin fine nye vogn 🙂

sessered

…. 10 mdr gammel…!! <3 🙂

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt særlig dato <3