En helt særlig dato <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Trygheds-tester!

En helt særlig dato <3

Kære læsere

 

Den 29. april 2009 var en ganske særlig dag. Det var nemlig en dag, som skulle komme til at ændre min verden totalt 🙂 For den dag, for 7 år siden skulle jeg til gallafest i Metropol i København. Det var Sand TV som havde inviteret i anledning af afsnit 200!

Kort før dørene blev åbnet, kom selveste Kaare Sand hen til mig. Han ville gerne lige ha jeg ventede, så han kunne få et interview 🙂 Mens jeg står og venter, kommer jeg til at kigge til højre – Og der stod hun så – Kan huske jeg tænkte “WOW”! Det var hele ventetiden værd <3

Ja, sådan startede det hele 🙂 Læs om hvordan vi kom med i programmet her 🙂


Læs også: Børnepengedag 🙂 Juhuu! og En lille gave 🙂

Efter gallaen, var alle deltagere inviteret i Tivoli, og her brugte Katherina og jeg faktisk resten af dagen sammen. Og ligesom idag, kunne Katherinas øjne og smil også få enhver til at smelte dengang 🙂 Aftenen sluttede dog lidt akavet. For Lucas var så uheldig at brække armen, og fordi jeg skulle ha ham på skadestuen, ja så endte min daværende kæreste på Katherinas hotelværelse 😀

Nok ikke den afslutning som Katherina havde håbet på, efter en hel dag, hvor hun havde flirtet med mig, som jeg helt upassende havde gengældt det med søde smil og tanker 🙂


Nåh, men der er altså nu gået 7 år, og hold nu kæft der er sket meget 🙂 Der skulle godt nok gå hele 6 måneder, før vi begge var single samtidig, og hun endelig blev min, men min det blev hun <3

Og nu har Katherina så oven i købet skænket mig 3 dejlige børn <3 Alexzander i 2012, Nicklas i 2014 og Mia i 2015 <3 Og som prikken over i’et, valgte hun også at sige “JA” til mig, på rådhuset fredag d. 13-12-13 <3


Læs også: Et dejligt minde <3

Dagen i går blev selvfølgelig fejret. Ikke helt på den måde jeg oprindeligt havde planlagt, men synes faktisk vi fik en hyggelig aften. Jeg lavede lidt lækker mad, og ungerne blev fyldt med guf til Disney Sjov.

Og så havde jeg selvfølgelig også en lille ting til min dejlige kone <3 En af hendes yndlings blomster er blå roser. Så hvad ville være mere passende, end en buket, med 7 langstilkede blå roser <3

Blå roser 2

Skat! Jeg elsker dig <3

 

3 kommentarer

 • Solveig Andersen

  Stort tillykke med de 7 år, I har været sammen. Håber I får mange år sammen med jeres dejlige børn. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rasmussen

  Stort tillykke med jeres 7 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette petersen

  Stort tillykke med de 7år ønsker jer det bedste.I er sådan en dejlig familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trygheds-tester!